sadsad x
asdasd
2018-2019 Ferace Modası

2018-2019 Ferace Modası

14 Eylül 2018

Feraceler her zaman giyilmekle beraber özellikle son birkaç yılda popülerliği artan bir kıyafet. Gerçekten de gerek şıklığı, gerek her ortamda ve yılın her zamanında giyilebilir olma özelliği ile bu popülerliği hak eden bir giyim şekli. Bu kadar popüler olunca istemeden moda içerisinde kendine yer alıyor ve zaman zaman bazı modelleri diğerlerine göre daha fazla tercih edilir oluyor.

 

 Günlük Hayatta Ferace Modası

 

            Eğer bir yürüyüşe çıkacaksanız açık renkli kot feraceler hemen esnekliği ile ekstra rahatlık sağlayacak hem de modaya ayak uyduracaksınız. Özellikle eskitmeye sahip olanlar sahil gezilerinde sıkça kullanılmakta. Kot giymek istemiyorsanız yine günlük kullanımlarda likralı ince kumaş ferace modelleri tercih edebilirsiniz. Sıcak havalarda sıcaktan etkilenmemek için kumaşta çok koyu ve çok açık renkler önerilmez. Daha çok kırmızı ve sarı tonları hem sizi şık gösterecek, hem de güneşten gelen ısıyı bir miktar yansıtacaktır.

 

 Özel Davetlerde Ferace Modası

 

            Düğünlerden iş davetlerine, altın günlerinden kına gecelerine her türlü özel davette de ferace çok tercih edilen bir kıyafettir. Daha resmi davetlerde polyester ferace 2018'de en çok satılan modellerdendir. En fazla satılan siyah renk modelleri dışında bordo ya da koyu mavi güzel görünmenizi sağlayacaktır. Nadir de olsa lila, yavruağzı gibi açık renk polyester modeller de giyiliyor. Kışın ise kalın örgülü ya da örme kalın kumaşlar ya da keten modeller hemen hemen her renkte tercih edilmekte, özellikle turuncu ve pembe tonları. Desen olarak ise 2017'nin en popüleri bisiklet yaka 2018 sonunda ve 2019'da yerini hakim yakaya bırakacak gibi gözüküyor. Daha az kullanılmasına rağmen son derece şık gözüken balıkçı ve V yaka tercih edenler de az sayılmaz. Kürklü ve taşlı modeller de yeni yeni popüler olmakla beraber 2019'da sıklıkla görülecek gibi gözüküyor.

 

 Tesettür ile Renk Uyumu

 

            Tesettür ile ferace birbirine her renkte çok yakışan bir ikili. Çoğunlukla ikisi birbirine uyum sağlayan renklerde tercih edilse de yavaş yavaş zıt renkler de moda olmaya başladı, kırmızı ile mavi ya da turuncu ile yeşil gibi. Hatta yalnızca iki renk değil, ikiden fazla renk kullananların sayısı da diğerleri kadar fazla. Tercih sizin zevkinize kalmış.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.