sadsad x
asdasd
2018 Sonbahar-Kış Ferace Modelleri

2018 Sonbahar-Kış Ferace Modelleri

18 Ekim 2017

Dış giyimin öncüsü olan ferace, yeni model ve çeşitleriyle yeniden tasarlandı. Düz kesim olan feraceler, günümüzde artık yeri geldiğinde klasik görünümlü yeri geldiğinde ise spor görünümlü olarak vitrinleri süslüyor.

Ferace modelleri, günümüzde o kadar çeşit tasarımlara sahip ki, bazen tek parça şıklığına yardımcı oluyor. Ferace’ler kapalı giyim modası olsa da artık tüm bayanlar rahatlıkla tercih edebiliyor. Sonbahar-Kış sezonunda mevsim geçişlerinde giy-çık olarak kullanabilirsiniz. Deri detay, güpür, süet ve diğer aksesuarlarla gündüzden geceye geçerken sizin kurtarıcı parçanızdır.

Ferace Modellerinde Yepyeni Tarz Modeller!

Yeni tesettür modasına bakıp bide geçen senelerle karşılaştırdığımız zaman arada fark olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de bu ferace modellerinde daha fazla görüyoruz. 2018 Tesettür abiye modelleri içinde eski yıllara kıyas ile renk çeşitlerine baktığımız zaman çok koyu renklere yer verilmediğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda iki renkli ferace modelleri birbirini boğan renkler yerine göz açıcı renklerin tercih edilmesi 2018 Sonbahar-Kış modasının en iyi özelliklerinden biri olarak gösterebiliriz. Feraceler de tek renk, düz kesimler kullanılması yerine daha çok kumaşların kendinden desenli olanları tercih edilmiştir. Böylece ferace modelinin etek kısmının da havası değiştirilmiştir. https://www.modaselvim.com/hakim-yaka-deri-detay-ferace-obn718-zumrut

Bel kısmında kullanılan kuşak veya kemer aksesuarlarıyla şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu sene ortaya çıkan bir diğer yeni model ise kapüşonlu ve deri detay feracelerdir. Bu ferace kullanımı yalnızca çok özel günlerde olsa da çalışan hanımlarımız ofis şıklığında da rahatlıkla kullanıyorlar. ModaSelvim birbirinden şık ferace modelleri için tıklayınız.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.