sadsad x
asdasd
2018 Sonbahar-Kış Çizgileri

2018 Sonbahar-Kış Çizgileri

16 Ekim 2017

2018 Tesettür Elbise modellerinde bu sene hangi kesimler moda? Günlük tesettür elbise giyiminde hanımların vazgeçemediği tesettür elbiseler farklı tasarımları ile vitrinleri süslemeye başladı. Peki siz Sonbahar-Kış sezonunda size özgül kılacak elbise modellerini yakından incelemek ister misiniz? İşte tüm sorularınızın cevabını yazımızda okuyabilirsiniz.

Sıcak yaz günlerinden sonra şimdi de soğuk kış günlerini yavaş yavaş hissetmeye başlıyoruz. Bu mevsim geçişlerinde hanımlarında en büyük telaşı da başlamış oluyor. Acaba bugün hava nasıl olacak? Acaba bugün ben ne giysem? Bu sorunların cevabını bazen mevsim geçişlerinde bulmak çok zor oluyor. Paltosuz çıksan eğer hava biranda serinlerse üşümene sebep olabilir. Ya da paltonu alırsın bu sefer terlemene ve hasta olmana sebep olabilir. Bu mevsim geçişlerinde hanımların en büyük kurtarıcı parçaları, kap, yelek, trençkot veya hırkadır. Özellikle kap modelleri hanımların vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Kap modeli az da olsa trençkot modeline benzediğini söyleyebiliriz. Ancak tek farkla birbirinden ayrılıyorlar. Kumaş yapısı ikisinin de oldukça farklıdır. Trençkot genel de astarlı olarak üretilirken, kap modelleri astarsızdır. Genel de kalın kap modelleri astarlı olarak üretiliyor. Mevsim geçişlerinde tesettür hanımların ferace modellerini de unutmamak gerekiyor. Hele ki son yıllarda ferace modelleri tek model üretimden çıkıp farklı modelleri hanımların karşısına sunuyor. Ferace, hırka, kap modelleri mevsim geçişlerinde kurtarıcı parça olduklarını söylediğimize göre, bu modelleri nasıl kombinleyeceğinizi ve sıradanlıktan çıkmanın da tam zamanı.

2018 Sonbahar-Kış Sezonunun Renkleri

Sonbahar mevsimi deyince akla gelen taba, kiremit renklerinin yanına ne yakışır diye sorsanız sanırım lacivert renk olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle de taba ve lacivert’in inanılmaz uyumu ile şık kombinler elde edebilirsiniz. Özgürlüğüne düşkün hanımların giyim tarzında her zaman farklı kombin modelleri görürüz. Farklı renkleri bir araya getirmekten asla çekinmezler. Bize sorarsanız lacivert ve taba renklerini sıradanlığın dışına taşıyan hanımlar bu renkleri bordo rengini de ekliyorlar.  Mevsim geçişlerinde tek renk lacivert elbise tercih edip, bunu bordo renk veya taba renk kap modeliyle tamamlayabiliyorlar. Kısacası artık hanımlarımız siyah elbise giydim üstüme giyeceğim kap, kaban veya ferace rengini de aynı renk giymek istemiyorlar. Özellikle de kumaş konusunda hanımlarımız oldukça seçici davranıyorlar. Elbise ve dış giyim seçiminde bazen istenilen uyumu yakalayamıyoruz. İşte sizin için düşündüğümüz bu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak kombin önerisi!

Sizin için birbirine yakışacağını düşündüğümüz kombin önerilerine göz atmak için tıklayınız. Bu hazır kombin modelleri dışında yeni ürünlerimizi inceleyip kendi zevkinize göre de rahatlıkla kombin oluşturabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.