sadsad x
asdasd
2018 Kışlık Ferace Modelleri

2018 Kışlık Ferace Modelleri

18 Ekim 2018

2018 yılı moda dünyasının en çok dikkat çeken ürünlerinden biri de feraceler oldu. Ferace giyim ürünleri hem yaz aylarının hem de kış aylarının vazgeçilmez ürünlerinin başında geliyor. Özellikle kış aylarında hem şık hem de sıcak tutan Kışlık ferace modelleri oldukça yoğun ilgi görüyor.

 

            Kışlık feraceler, her renkte ve her ebatta bulunmakla beraber her ortama uyum sağlayabilme özelliği ile dikkat çekiyor. 2018 yılında özellikle özel günlerde ve gündelik giyimler de sıkça tercih edilen ferace modelleri, kışlık ferace ürünleri ile de zirve de ki yerini koruyor.

 

 Kışlık ferace örnekleri

 

            2018 yılının kışlık feraceleri içerisinde en çok dikkat çeken Haki ve Koyu yeşil renklerde ki kışlık feraceler oldu. Genel itibari ile kalın kumaş ve belden oturtmalı veya belden bol olarak sipariş edilen veya satın alınan bu kışlık ferace modelleri, diğer modeller arasında ön plana çıktı. Özellikle haki renkte ki kışlık feraceleri bazılarında kapşon bulunması, yağmurlu havalara karşı da bayanların tedbirli ve daha sıcak bir feraceye sahip olmasını sağladı. Aynı şekilde koyu yeşil feraceler de oldukça moda.

 

 Kışlık ferace seçerken dikkat edilmesi gereken

 

            Kışlık ferace seçiminde kritik nokta, feracenin kumaşının kalitesi ve kalınlığıdır. Kumaş ne kadar kaliteli ve kalın olursa hem uzun sürede dayanıklı olur hem de bu ürünü tercih edenleri oldukça sıcak tutar. Kışlık feracelerin seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da, feracelerin üretim yeridir. İpeğin hammadde olarak üretildiği bölgelerden gelen ve kaliteli ipek ile dokunan Kışlık feraceler daha kaliteli ve tercih sebebi olmaktadır.

 

 Kışlık feraceler de aksesuar seçimi

 

            Kışlık feraceler aksesuar seçiminde ön plana çıkan ürünler gözlük ve şık kol saatleri oldu. Özellikle renk uyumuna dikkat etmek gerekiyor. Feracenin rengine ve tipine en uyumlu gözlük rengi ve saat rengi seçilmeli. Dikkat edilmesi gereken bir diğer aksesuar ise çanta seçimidir. Ferace giyim veya hangi giyim olursa olsun bir bayanın giyiminde en önemli seçim çanta seçimidir. Bu sebeple kışlık ferace seçiminde uygun renkte ve uygun modelde çanta seçilmeli ve aynı şekilde kumaş Birliği de sağlanmalı.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.