2017 Tesettür Modası 'Kadife'

2017 Tesettür Modası 'Kadife'

15 September 2017

2017 tesettür modasında kadifeden oluşturulan zarif ve şık modeller içinizi ısıtmaya geliyor. Modası hiçbir zaman geçmeyen kadife, soğuk kış günlerinin trendi olmaya hazır. Her yılın moda dünyasında kendine özel bir yer bulan kadifeyi tek başına nasıl kombinleyebiliriz? Yada kombin halde satın aldığımızda aksesuar seçimlerinde dikkat edilmesi gerekenler neler? Bu ve buna benzer sorularınızın yanıtlarını gelin hep beraber arayalım.

2017 tesettür modasında kadife, elbiseden tutun pantolon takımlarına kadar bir çok parçada bu sezonun trend kumaşı olmak için göz kırpıyor.  Kış denilince insanın aklına gelen kumaş türlerinden olan kadife, Türk giyiminde sanırım asırlar boyunca vazgeçilmeyen kumaşlar arasında yer almıştır. Kadifenin nostaljik görüntüsü asaleti simgelerken, göz kamaştırıcı tasarımlarıyla kendinize has stilinizi rahatlıkla simgeleyebilirsiniz.

Kadife giyerken dikkat edilmesi gerekenler?

Kadifenin göz kamaştırıcı duruşuyla hanımlarımıza şıklık katttığı konusunda herkes hemfikirdir. Peki bu kumaşı seçtiğimizde nelere dikkat etmeliyiz? Tek başına bile duruşumuza asalet katacağını bildiğimiz bu kumaşı nasıl daha zengin gösterebiliriz? Öncelikle kadife kumaş dediğimiz gibi tek başına oldukça güçlü bir duruşa sahip. Bu güçlü duruşu bozmamak adına kıyafetinizle birlikte seçeceğiniz aksesuar, ayakkabı, çanta vb. birçok ayrıntıya dikkat etmelisiniz. Kadife kumaşın yanına genelde mat ürünler tercih ediyorsanız doğru tercihde bulunduğunuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Örneğin; baştan aşağı kadife tercih ettiyseniz, çanta ve ayakkabınız kesinlikle daha sade, süssüz ve kıyafete uygun mat renklerden seçmelisiniz. Bu yılın gözdesi olmaya aday kadife takımları, ayrı ayrı da giyebilirsiniz. Kadife takımınızın pantolonunu tek başına tercih etmek istiyorsanız, üstünüze giyeceğiniz parça daha sade olmalıdır.

Kışın En Özel Kumaşı ‘Kadife’

Yeni sezonda rengarenk seçeneklerle gelmeye hazır olan kadifeyi gündüzden geceye günün her zaman diliminde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Gündüz ofis şıklığında giydiğiniz kadife tesettür elbisenizi akşam yemeğinde de tercih etseniz inanın bu kimsenin garibine gitmeyecektir. Aksine şıklığınızla bulunduğunuz ortamda tüm dikkatleri üzerinize çekeceğinize eminiz. Moda dünyasında çok yönlü bir kullanım alanına sahip olan kadife kumaş, sizler için ayakkabı tercihlerinde de tek başına bir seçenek olabilir. Kısacası asaletin kumaşta can bulmuş hali olarak nitelendirebileceğimiz kadife’ye, gardıroplarınız da kesinlikle yer açmalısınız.

Düz sade takımlar olduğu gibi çiçek desenli kadife takımlarımızı görmek isterseniz sizi online satış sitemize bekliyoruz. 2017 tesettür modasına uygun olarak hazırlanan sadece kadife takımlarımız değil modayı yakından takip eden ve şık olmak isteyen siz hanımlarımızın beğenisine sunduğumuz tüm elbise modellerimizin bu yılda kendinden sıklıkla söz ettireceğini sizlerle paylaşmak istiyoruz. Oldu ki satın aldığınız elbise modelinizle ilgili fikriniz değiştiğinde, ya da uyum sorunu yaşadığınızda iade şansınızın olduğunu, sizleri mutlu hissettirmenin ve memnuniyetinizin bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Tüm modellerimiz için sizleri sitemize bekliyoruz...

Prepared by  T-Soft E-Commerce.