sadsad x
asdasd
2017 Büyük Beden Şifon Abiye Şıklığı

2017 Büyük Beden Şifon Abiye Şıklığı

22 Temmuz 2017

Yaz aylarıyla başlayan düğün ve özel günler için, tesettür giyimde öne çıkan tüm detaylar Moda Selvim’de. 2017 tesettür abiye modellerine dair her ne arıyorsanız hepsi bir tık kadar uzağınızda.

Tesettür abiye tasarımcıları eskiden, ince ve zayıf bayanlarımızı düşünerek modeller üretirken, artık son zamanlarda büyük beden giyen bayanlarımız içinde aynı tasarımlar üretime geçildi. Renk ve model tercihlerinde sıkıntı yaşamayan hanımlarımız, özel günlerinde zevkle taşıyacağı parçaları rahatlıkla bulabiliyorlar.

Kalbinizi Çalacak Abiye Modelleri

Özel davetlerin aranılan modellerinden olan uçuş uçuş şifon tesettür abiye, en sevilen tasarımlara dönüştürülüyor.  Son derece sade ve zarif olan büyük beden tesettür abiye modelleri, gösterişten hoşlanmayan bayanlarımızın en favori ürünleri arasında.

Şifon abiye modeline baktığınız zaman küçük detaylarda size şıklık katıyor. Ön tarafında uçuşan etekleri, boynunda bulunan kolye aksesuarı ile davetli olarak gittiğiniz her yerde kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Kısacası küçük detaylarla şıklığınızı ve zarifliğinizi büyük beden tesettür elbise modellerinde bile elden bırakmıyorsunuz.     

Son derece asil bir duruşa sahip olan büyük beden abiye modeli,  bu yılın en abiye modelleri arasında en çok satılan mürdüm rengi, bordo, zümrüt ve diğer tüm renk çeşitleri ile ihtişamlı bir görünüm yakalayın.

Şifon kapaklı büyük beden abiye satın almak için tıklayınız.

Büyük beden şıklığı arayan hanımlarımızın online satış siteleri arasında rahatlıkla beden buldukları Moda Selvim, tüm ürünleri bir tık ile kapınıza kadar getiriyor. Abiye değişimlerinde iade kolaylığı ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.