sadsad x
asdasd
2023 Yılına Damgasını Vuran Tesettür Kombin Önerileri Nelerdir?

2023 Yılına Damgasını Vuran Tesettür Kombin Önerileri Nelerdir?

19 Eylül 2023

Giyim kuşam söz konusu olduğunda tesettürlü kadınlara özel elbiseler bulunur. Tesettür model elbiselerin farklı kumaş özelliklerine sahip olması geniş seçim olanağı sağlar. Regular, slim-fit gibi kalıplarda tesettür kıyafetler piyasaya sürülüyor.

Kıyafetlerin seçiminde aynı zamanda yaz ve kış mevsim faktörü doğruda etkili oluyor. Mevsimsem kombin seçimi önemlidir. Yaz mevsiminde tesettürlü kadınlar spor kombin yapmaya ilgi gösterirler. Kot pantolon ve kot ceket uyumu yaz mevsimlerinin trendleridir.

Yaz aylarının trendlerinden birisi de elbette ki spor ayakkabılardır. Tesettürlü kadınlar kot pantolon ve kot ceket kombinlerini spor ayakkabılarla tamamlar. Tişört seçimi de yaz mevsiminde ön plandadır. V yaka triko yarım kol tişörtler tesettürlü kadınların kombinlerini süslüyor.

Spor Tesettür Kombinleri Nelerdir?

Sportif giyinmeyi seven tesettürlü bayanlar için kombin seçenekleri fazladır. Özellikle kot türü malzemeden yapılan kıyafetler sıklıkla rağbet görür. Kot yelekler ve kumaş pantolonlar tesettür giyiminde önemli rol oynuyor.

Kadınların zarafetine zarafet katan tesettür kıyafetleri arasında spor hırkalarda tercih edilir. Spor eşarp modelleri ve renkli eşarplar gene tesettürlü bayanların tercih listesinde yer alıyor.

Kışlık Tesettür Kombinleri Önerileri Nelerdir?

Kış mevsiminde kombin önerileri tesettürlü bayanlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Yaz mevsiminin renkliliğinin bitmesiyle kış mevsiminde kıyafet kombileri değişir.

Kışın kapalı bayanlar özellikle pardösü giyimi tercih eder. Pardösü ve kazak uyumunun şıklık sağlaması kış aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasındadır. Ayakkabı giyimi olarak da kombinlerde uzun botlar kullanılır.

Tesettür Kombinin Renk Seçiminin Önemi Nedir?

Tesettür kombininde renklerin seçimi kombin uyumunu sağlayan faktörlerdendir. Kombin yapma sürecinde renklerin uyumunu sağlamanız sizleri daha şık gösterecektir.

Zıt renkler kombin uyumunda şıklığınıza şıklık katar. Örnek vermek gerekirse siyah bluz altına giyilecek beyaz renk etek kombin uyumunuzu olabildiğince karşılayacaktır.

Bunun yanı sıra tam tersi beyaz tişört ve siyah kumaş pantolon, beyaz ayakkabı kombin üçgeni de zarafetinizi artıracaktır. Spor moda seviyorsanız ise kot pantolon ve kot yelek sizlere harika uyum sağlar.

Kot yelek yerine kot cekette tercih edilebilir. Birbirine zıt renklerle güzel kombin uyumu yakalanabilir. Tesettür giyim konusunda daha çok bilgi sahibi olmak istiyorsanız https://www.modaselvim.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.