sadsad x
asdasd
2023 Tesettür Modasında Kombinler Nasıl Yapılıyor?

2023 Tesettür Modasında Kombinler Nasıl Yapılıyor?

31 Ağustos 2023

Modayı takip eden pek çok kişi tesettür modası ürünlerine de dikkat çekmektedir. Tesettür parçaların kendi içerisinde farklı şekillerde kombinlenmesi de şıklığı arttırmaktadır. Yaz sezonunda tesettür kombin önerileri arasında beyaz jean kumaş boru paça pantolon ile çizgili mavi renk gömlekler ön plana çıkmaktadır.

Her iki parça hem asil duruş sergilemekte hem de modern çizgide tasarlanmaktadır. Tesettür kombin ürünlerinde bu görünüm günlük olarak tercih edilmektedir. Aynı zamanda jean pantolon üzerine renkli gömlek modelleri de sıkça kullanılmaktadır.

Yaz Sezonunda Tesettür Kombinler Nasıl Yapılır?

Yaz sezonu içerisinde rahat kesim ürünler tercih etmek gerekir. Bunun için kullanılan ürünlerin tamamı bedene uygun şekilde tasarlanmaktadır. Bu sezon salaş kesim beyaz gömlekler ile bol paça siyah pantolon modelleri en çok kombinlenen parçalardır.

Aynı şekilde mom jean üzerine renkli tunik seçimi de yaz kombini şık hale getirmektedir. Hem gün içerisinde hem de akşam dışarı çıkarken her iki kombin görünümü de tercih edilmektedir. Tesettür giyim ürünleri kendi içerisinde gruplara ayrılmıştır. Bunun yanı sıra yaz sıcaklarına uygun ürünler seçmek daha avantajlı hale gelmektedir.

Günlük Tesettür Kombin Hangi Parçalar İle Yapılır?

Günlük tesettür kombin hazırlamak isteyen kişiler öncelikle tercih ettiği parçaların bedenine dikkat etmelidir. Aynı şekilde desenli gömlek modelleri de bu sezonun en beğenilen ürünleri arasına girmektedir. Kot pantolon modelleri ile beraber seçilen bu gömlekler gün içerisinde koşturmada rahatlık sunmaktadır.

Düz kesim elbise modelleri de günlük kurtarıcı kombin önerilerinden biridir. Özellikle pileli etek elbise çeşitleri hem şık hem de rahat görünüm sunmaktadır. Yeni sezon içerisinde birbirinden farklı canlı renk tonunda alt ve üst giyim ürünleri tasarlanmaktadır.

Tesettür Modasına Uygun Şık Kombinler Nasıl Hazırlanır?

Tesettür modasına uygun şekilde hazırlanan bu parçalar şık kombinlerde de kullanılmaktadır. Kalem etek modellerinin kumaş yapısı ve aynı kumaştan üretilen uzun tunikler şık kombin oluşturmak için ideal seçimdir. Aynı zamanda bu parçalar ikili takım yerine de geçmektedir. Kombinlerdeki renk uyumu bu sezon daha canlı tutulmaktadır. Aynı şekilde ton sür ton renkler öne çıkan parçalardır.

Ürünlerimizi daha detaylı incelemek için ve ürün yelpazemize daha yakından bakmak için https://www.modaselvim.com/kombin-elbise adresini ziyaret edebilirsiniz.   



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.