sadsad x
asdasd
2022 Tesettür Elbise Modelleri

2022 Tesettür Elbise Modelleri

18 Mart 2022

Tesettür, İslam dinine uygun, belli sınırlara dikkat ederek giyinmektir. Tesettür sınırlarına dikkat ederek de gayet şık olunabilir. Günümüzde çok fazla tesettür kıyafet çeşidi üretilmektedir. Her tarza, her yaşa hitap eden tesettür elbise modeli tasarlanmaktadır. Tesettür elbise fiyatları da yine her bütçeye uygun şekilde bulunabilmektedir.

 

 Giyimin hayatın her alanında önemli bir yeri vardır. Şıklık kadar rahatlık da önemlidir. Hem şık hem de rahat birçok tesettür kıyafet modeli bulunmaktadır. Tesettür giyim yelpazesi model bakımından oldukça geniştir.

 

 Tesettür Kıyafet Çeşitleri

 

 Sporda, yürüyüşte, okulda rahat etmek ve aynı zamanda şık olmak istiyor iseniz ikili eşofman takımlarını tercih edebilirsiniz. Birçok model ve renk seçeneğiyle aradığınızı bulmak hiç zor olmayacaktır.

 

 Yaz tatillerinizde rahatça yüzebilmek, tesettürünüzü muhafaza edebilmek ve aynı zamanda şıklığınızdan ödün vermemek için renk renk çeşit çeşit haşema modelleri seçebilirsiniz. Vücuda yapışmayan, çabuk kuruyan kumaşlarıyla tatillerinizin vazgeçilmez parçası haline gelecektir.

 

 Mevsim geçişlerinde çeşitli trençkot modelleri seçilebilmektedir. Trençkotlar ilkbahar ve sonbahar aylarınızın vazgeçilmez parçaları konumunda olacaktır. Vücut tipinize göre oversize, uzun ya da kısa modeller tercih edebilirsiniz.

 

 Gardıropların vazgeçilmez parçalarından biri de pantolonlardır. Kot, keten, kadife gibi kumaş seçimleri vardır. İspanyol paça, dar paça, yüksek bel, bol paça havuç pantolon, pensli, pileli pantolon çeşitleriyle tuniklerinize uyumlu harika parçalar bulabilirsiniz.

 

 İkili tesettür takımları ise sizi kombin yapma derdinden kurtaracak ve çalışan kadınlar için zamandan tasarruf sağlayacaktır. Aynı modelde fakat farklı renklerde olan takımlarınızı çapraz şekilde kombinleyerek de çeşitlilik sağlayabilirsiniz.

 

 Tesettür tulumlar da tek parça olmasıyla kombin kolaylığı ve şıklık sağlamaktadır. Bol ve hatları belli etmeyen harika renklerde ve çeşitlerde tulumlar mevcuttur.

 

 Düğün, nişan, mezuniyet gibi özel günlerinizde birçok çeşit ve tasarıma sahip abiye modelleri tercih edebilirsiniz. Her tarza, her yaşa hitap eden abiye modelleri mevcuttur.

 

 Tesettür Elbise Modelleri

 

 Birçok renk ve modelde, farklı kesim ve tasarımlara sahip tesettür elbise modelleri bulunmaktadır. Bunlara balon kol, karpuz kol, bisiklet yaka, gömlek yaka gibi örnekler verilebilir. Gömlek yaka ve bisiklet yaka gibi elbise modellerinin boyun kısımlarında açılma olmaması sayesinde oldukça tercih edilen tesettür elbise modelleri arasında olmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.