2021 Tesettür Elbise Modelleri ve Tesettür Elbise Fiyatları

2021 Tesettür Elbise Modelleri ve Tesettür Elbise Fiyatları

16 Agust 2021

Elbise her kadının en sevdiği kıyafetlerden biridir. Aradığınız tesettür elbise modelleri en uygun fiyata Modaselvim’de. Yüzlerce model en uygun tesettür elbise fiyatları kapıda ödeme seçeneği ile sizleri bekliyor. En tarz 2021 kapalı tesettür elbise modellerini şimdi hemen keşfedin.

 

 Modaselvim.com Elbiseleri

 

 Modaselvim.com müşterileri için uygun fiyatlı ürünler satan bir online satış mağazasıdır. Ucuz tesettür elbise ve almak isteyenlerin yapması gereken tek şey, modaselvim.com adresine girmek ve kategoriler kısmından elbise butonuna basmak olacaktır.

 

 

 Şifon Tesettür Elbiseler

 

 Özellikle ağır ve şık duruşu fakat aynı zamanda kullanışlı ve rahat olması sebebiyle hem günlük hayatta hem de özel günlerde giyilen elbiselerde kullanılan bir kumaş türüdür. İl olarak 1700’lü yıllarda Fransa’da üretildiği bilinmektedir. Tek katlı olup şeffaf ve ince bir yapısı vardır. Ayrıca ipeksi bir görünüme sahiptir ve yumuşak bir dokusu vardır. Kullanımı oldukça geniş ve yaygındır.

 

 Tesettürlü kadınlar için de şifon elbiseler vazgeçilmezdir. Kullanışlı, ince ve yumuşak, aynı zamanda ipeksi duruşuyla hem şık hem günlük olarak kullanılan bir seçenek haline gelmiştir. Şifon elbiseler için öneri vermek gerekirse Modaselvim.com adlı mağazanın internet sitesine girmek yeterli olacaktır. Özellikle seçim yapılacaksa, 4515AB368 kodlu fırfır detaylı şifon elbise, petrol ve mürdüm renkli modelleriyle özel günlerde tercih edilebilir. Sade ve aynı zamanda da şık duruşuyla gösterişli modelleri sevmeyenler için iyi bir tercih olacaktır.

 

 81813BRNKO395 kodlu dantel detaylı şifon elbise ise günlük hayatta, her rengiyle tercih edilebilecek bir elbisedir.

 

 Çiçekli Tesettür Elbise

 

 Yaz aylarının vazgeçilmez desenlerinden birisi çiçek desenleridir. İrili ufaklı çiçek desenleriyle kendine hayran bıraktıran ve her kadının dolabında bulunan bir modeldir. Etekler, pantolonlar, gömlekler, kapalı elbiseler, hemen her türden kıyafette çiçek desenleri görülebilir. Kimilerinin tarzına uygun olmasa da çoğu kadın çiçek desenlerini dolabından eksik etmez.

 

 Modaselvim elbise modelleri arasında 1066BG354 kodlu çiçekli viskon elbise modeli tüm renkleriyle günlük giyim için birebir görünüyor. Yine şık olmak isteyenler içinse 6348YG95 modelli çiçekli abiye elbiseler tercih edilebilir.

 

 Büyük çiçeklerden hoşlananlar için 5021AL357 kodlu, çiçekli şifon tesettür elbise, günlük kullanım için gayet rahat ve de şık bir tercih olacaktır. Dijital baskı şifon kumaştan üretilmiştir ve dört mevsime uygun bir kullanımı vardır. Astarlıdır ve bisiklet yakalıdır.

 

 Yeni sezon tesettür elbise modellerine bakıldığında da şifon elbiselerin, abiyelerin ve uzun tuniklerin olduğunu göreceksiniz. Hem tunik hem de elbise olarak giyebileceğiniz bir sürü model siteye eklenmiştir.

 

 Tesettür Elbise

 

 Tesettür elbiseler günlük ve şık olarak iki türe ayrılabilir. Eğer tesettür elbise almak istiyorsanız modaselvim.com sitesinde şu modellere bakabilirsiniz: 0233ALG474 kodlu beli lastikli terikoton elbise. Terikoton kumaşın en önemli özelliği likrasız olmasıdır. Yani esneme yapmaz. Bu yüzden bu kumaş türünde elbise alırken iyice düşünmeli ve elbise bedeni saptanmalıdır. Bu model mağazanın yeni sezon tesettür elbiselerindendir. Astarsız ve dört mevsim kullanıma uygundur.

 

 3020MH427 kodlu aksesuar düğmeli elbise modeli de yine günlük elbise modellerinden tercih edilebilecek nahif duruşlu bir elbisedir. Kumaşı likralıdır. Esnektir ve kullanışlıdır. Dört mevsim kullanıma uygundur. Yeni sezon tesettür elbise ürünüdür. Astarsızdır ve bisiklet yakalı modeliyle gayet kullanışlı bir görünüm sunar.

 

 Puantiyeli elbise sevenler içinse 2206SL432 kodlu ponpon detaylı kemerli elbise, altı çeşit renk skalasıyla ilgileri üzerine çeker. Krep kumaştan imal edilmiş ve likralı bir modeldir. Dört mevsim kullanımı olsa da özellikle yaz aylarında kullanımı daha idealdir. Üste yapışmaz ve ter çekmez.

 

Tesettür Günlük Elbise Modelleri

 

 Jile sevenler için de birçok seçenek mevcuttur. Jile özellikle kot kumaştan yapılır ve kazak üstüne, gömlek üstüne ve bluz üstüne giyilen bir elbise türüdür. Uzun kollu elbiseler giymekten sıkılanlariçinkolsuzbirelbisetürüdür.

 

 3643MZ203 kodlu önden düğmeli kot salopet modelli elbise jile olarak günlük hayatta tercih edilebilir. Okula giderken veya dışarıya gezmeye giderken tercih edilebilecek rahat bir elbisedir. Astarsız ve kot kumaştan üretilmiştir. Dört mevsim kullanıma uygundur.

 

 2479MS212 kodlu tesettür tulum jile aerobin kumaştan üretilmiş ve yazlık kullanım için birebirdir.

 

 Çocuk Elbiseleri

 

 Modaselvim.com mağazasında sadece tesettürlü kadınlar için değil çocuklar için de birçok elbise modeli vardır.

 5409EF311 kodlu pötikare elbise modeli, üç farklı renk modeliyle kız çocukları için zevkli bir tercihtir. Dört mevsim kullanıma uygundur. Kolsuz modeliyle kışın içine kazak giyilerek tercih edilebilir.

 

 Ayrıca anne kız takım olarak giyinmek isteyenler için de bazı elbiseler, çocuklar için de üretilmiştir. 10817W153 kodlu şifon elbise hem anne hem kız için takım olabilecek bir elbise modelidir. Şifon kumaşıyla günlük veya özel günlerde giyilebilir. Astarsız ve beş renk seçeneğiyle tercih edilesi bir modeldir.

 

 

 Uygun Fiyatlı Elbiseler

 

 Modaselvim.com, uygun tesettür elbise gibi pek çok kıyafeti içeren bir giyim mağazasıdır. Birçok modelde ve renkte, uygun fiyatlı, ucuz denilebilecek elbiseler,vardır.

 

 5339EF11 kodlu, çizgili tesettür elbise, on beş farklı renk seçeneği ve aşırı uygun fiyatıyla alıcılarını bekler. Keten kumaştan üretilmiş, mevsimlik bir elbisedir. Astarsızdır.

 

 Sadelikten yana olanlar ve tek renk elbise isteyenler için PL360 kodlu kolyeli tesettür elbise, altı farklı renk çeşidiyle ve uygun fiyatıyla tercih edilebilecek hoş bir elbisedir. Mira kumaştan imal edilmiştir. Mira kumaş, dört mevsimlik bir kumaş olup, örme kumaşlar kategorisinde bulunur. Esnek bir yapıya sahiptir ve 0 polyester bir kumaştır.

Şimdi Elbiseleri keşfet;

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Prepared by  T-Soft E-Commerce.