sadsad x
asdasd
2020 Yılına Özel Ferace Modelleri

2020 Yılına Özel Ferace Modelleri

19 Mart 2020

Online platformların dış giyim kategorisinde bulunan ferace modellerinde 2020 yılına öze yeni tasarımlar yer almaktadır. Adeta bir elbise şıklığında görünen bu ürünler hem günlük yaşamda hem de özel davetlerde tercih edilebilir. Yüzde on ile kırk arasında değişen büyük indirim fırsatları alıcıları bekliyor. Beğenilen ürünler önce favorilere sonra sepete eklenerek dakikalar içerisinde sipariş edilebilir. Hızlı ve güvenli alışverişlerin sonunda kargoya verilen ferace modelleri en geç üç iş günü içerisinde Türkiye'nin her şehrine gönderiliyor.

 

 Yakası Kürklü Süet Pardösüler

 

 Ferace kategorisine tıklayıp ürün görsellerini inceleyen müstakbel alıcılar aynı zamanda en yeni pardösü modellerini de satın alabiliyorlar. Son derece sportif bir imaj çizgisine sahip olan bu ürünler hafif bir kumaşa sahip olmasına rağmen en soğuk kış günlerinde dahi maksimum oranda güvenlik sağlar. Öne çıkan renkleri arasında haki, taba ve laci yer alıyor. Aynı zamanda lila, şarabi ve antrasit gibi farklı renk seçenekleri de mevcuttur.

 

 Gövde kısmında yer alan ikili fermuar tasarımı süet pardösüler özgün bir tasarım çizgisine sahip. Koyu ve açık renk farklılıklarına uygun çantalar ile birlikte rahatlıkla kombin yapılabilir. Toplam garanti süresi 24 ay olan bu modeller kış aylarının vazgeçilmez dış giyim ürünleri olmaya devam ediyor.

 

 Fermuarlı ve Kapüşonlu Feraceler

 

 Kristal krep adı verilen ithal ve son derece kaliteli kumaşlardan imal edilen fermuarlı ve kapüşonlu feraceler bir diğer seçeneği oluşturuyor. Yılın dört mevsimi tamamen tercihe bağlı olarak giyilebilir. İsteyenler renk uyumunun olduğu bir eşarp da sipariş ederek hem indirim oranlarından faydalanabilir hem de hayal ettikleri kombini tek bir alışverişte tamamlayabilir.

 

 Kapüşonu ilk defa pul payet desenleri ile süslenmiş olan modelleri de bu yılın en çok satan modellerindendir.

 

 Kategorilerdeki Diğer Ferace Seçenekleri

 

 Nakış ve inci detayları ile benzerlerinden ayrılan feraceler özellikle nostaljik tasarımlardan hoşlananlar için bir alternatif oluşturuyor. Bu ürünlerde ise öne çıkan renkler daha çok siyah, kahve ve gri gibi klasik renklerdir. Tül detaylı ve taş süslemeli feraceler ise düğün ve nişan gibi organizasyonlarda elbise modellerine bir alternatif olarak düşünülebilir.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.