sadsad x
asdasd
2020 Yılı Günlük Tesettür Elbise Modası Nasıl Olcak?

2020 Yılı Günlük Tesettür Elbise Modası Nasıl Olcak?

04 Kasım 2019

Tesettürlü kadınlar dış giyimine oldukça önem vermekte ve tesettür modasını çok yakından takip etmektedir. Tesettürlü kadınların en fazla merak ettiği konularında başında ise 2020 yılı yeni sezon tesettür günlük elbise modelleridir. Tesettür moda dergilerinde yer alan ve 2020 yılının en dikkat çekici günlük elbise modelleri şöyledir.

 

 Günlük Tesettür Elbise Modellerinde Yer Alan Kollardaki Hareketlilik Dikkat Çekmektedir

 

 2020 yılı yeni sezon tesettür günlük elbise modellerinde yer alan kol kısmında kullanılan hareketlilik en çok dikkat çeken detaylar arasında yer almaktadır. Omuz kısmından başlayarak bol gelen volan kol modelleri hem günlük tesettür elbiseler de hem de tesettür abiye modellerinde oldukça dikkat çekmektedir.

 

 Omuz kısmından başlayan volan kolun yanı sıra bilek kısmından sonra bollaşan ve volan havası veren kol detayı da bu sene tesettür elbiselerde ön plana çıkan detaylar arasında yer almaktadır. Volan kol detayını sevmeyen tesettürlü kadınları da düşünen moda tasarımcıları tesettür elbiseye daha spor bir hava katan ince ve ya kalın lastik modellerini de tasarlamıştır. Tesettür elbisede yer alan kol detaylarının yanı sıra son olarak manşet kol her yıl olduğu gibi bu yıl da elbise modellerinde ilgi gören detaylar arasında yer almaktadır.

 

 Günlük Elbise Modellerinde Bağcık Ve Ya Kuşak Detayı Yer Almaktadır

 

 Özellikle bel kısmı ince olan tesettürlü kadınlar için tasarlanmış olan 2020 günlük tesettür elbise modellerinde kemer yerine kuşak ve ya bağcık detayı kullanılmıştır. Bu detay tesettürlü kadınlar tarafından çok büyük ilgi görmüştür. Önceki seneler moda tasarımcıları ince bele sahip olan kadınların bel kısmının inceliğini daha çok ön plana çıkarabilmesi için aksesuar olarak kemer detayı kullanılırken, bu yıl bağcık ve ya kuşak kullanılarak elbiseye farklı bir hava kazandırılmıştır.

 

 Bele bağlanan ve aşağı doğru sarkan bağcık ve ya kuşak detayları tesettürlü kadınları daha da havalı göstermektedir. Aynı zamanda günlük tesettür elbise modellerinde kullanılan renkler cıvıl cıvıldır. Saks mavisi, mor, kırmızı, toz pembe, krem, mint yeşili, çağla yeşili, kiremit ve ekru gibi pek çok renk seçenekleri dahilinde üretimi gerçekleştirilmektedir.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.