sadsad x
asdasd
2019 Yılında Tesettür Şal Modası Nasıl Olacak?

2019 Yılında Tesettür Şal Modası Nasıl Olacak?

30 Temmuz 2019

Tesettür giyimi tercih eden kadınlar kıyafetlerini şık bir şal modeli ile tamamlayabilirler. 2019 yılı yeni sezonda yepyeni tesettür şal modelleri mağazalarda ki yerini almış durumda. Tesettürlü kadınları soğuk kış günlerinde hem sıcacık tutacak hem de görünümlerini çarpıcı kılacak tesettür şal modelleri 2019 yılı yeni sezonda rengarenk seçenekler ile karşımıza çıkıyor.

 

 Desenli Tesettür Şal Modelleri

 

 2019 yılı tesettür şal modellerini incelediğimiz zaman desenli şal modelleri karşımıza çıkıyor. Sadece tesettür giyimi tercih eden kadınlar için değil, açık giyimi tercih eden kadınlar da bu şal modellerini tercih edebilirler. Kadınların görünümlerine elitlik katan bu desenli şal modellerin de, çiçek desenleri egzotik desenler, geometrik şekiller göz alıcı olarak tasarlanıyor. Tesettürlü kadınların kendi zevkine uygun bulabileceği birçok şal modeli tasarlanmaktadır.

 

 İşlemeli Tesettür Şal Modelleri

 

 Her yaştan tesettürlü kadınların dikkatini çeken ve her mekana uyum sağlayan işlemeli şallar, 2019 yılında trend olacak gibi duruyor. Osmanlı motifli, egzantirik görünümlü ve dekoratif şallar tesettür giyim kullanan kadınların tesettür kombinini çok şık bir şekilde tamamlamaktadır. Tesettürlü kadınlar bu şal modellerini giyim kombinlerinin rengine uygun olarak seçilebileceği gibi zıt renklerde de tercih edebilirler.

 

 

 İşlemeli tesettür şal modelleri sadece saç bölgesini kapatmak için değil boyun kısmında da şık bir görüntü oluşturuyor. Özellikle gömlek içerisinde kullanılacak işlemeli şallar, iş toplantılarında, arkadaş davetlerinde ve tüm elit ortamlar da kadınlar için çok şık bir görünüm sağlıyor. Sade renk bir bluzla kombinlenecek işlemeli şalın işlemesini açıkta bırakan bağlama şekli ile kadınlar hem şık hem de modern bir görünümler yakalayabilirler.

 

 Taşlı Ve İncili Tesettür Şallar

 

 Kapalı giyimi tercih eden tesettürlü kadınlar nişan, düğün, özel gün ve özel organizasyonlarda taşlı ya da incili şallar tercih edebilirler. Tesettür abiye modellerinin üzerine en çok yakışacak olan taşlı ve incili şallar, değişik bağlama şekilleri ile de tesettürlü kadınların yüzüne çok fazla yakışmaktadır. Şifon, ipek ve bambu kumaşlardan tasarlanan bu şallar, tesettürlü kadınlara hem elit hem de seçkin bir görünüm sağlıyor. Bulunduğu mekanda fark yaratmak isteyen kadınlar bu şal modellerini tercih edebilirler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.