sadsad x
asdasd
2018 Yılı Dış Giyim Modası Nasıl Olacak?

2018 Yılı Dış Giyim Modası Nasıl Olacak?

20 Nisan 2018

Bayanlar her zaman güzel görünmek ve şık olmak isterler. Bu nedenle de giyim tarzlarına oldukça önem verirler. Moda dergileri okur ve modayı yakından takip ederek daha şık ve güzel olmanın yollarını öğrenirler. Bu sayede hem en yeni tesettür modasını takip eder hem de bunlardan kendilerine en çok yakışanları tercih etme imkanı bulurlar. Siz de dış kıyafet giymeye özen gösteren bayanlardan iseniz ve 2018 yılı dış kıyafette moda olacak tarz ve kıyafetleri merak ediyorsanız; bu yıl uzun uzun araştırmalar yapmanız gerekmeyecek aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz kısa makaleyi okuyarak bu konu da fikir sahibi olabilirsiniz. Bu yılın dış giyim modası şu şekilde olacaktır:

 

 1- Dış Giyimin Vazgeçilmezi Olan Ferace

 

            Dış giyim de en çok tercih edilen kıyafet feracedir. Daha çok yaz ve ilkbahar gibi sıcak mevsimler de giyilmesi düşünülerek piyasaya sunulan ferace, tesettür dünyasında o kadar çok ilgi görmüştür ki serin havalar da bile bayanların vazgeçemediği bir dış kıyafet olmayı başarmıştır. İlk çıktığı günlerden bugüne popüler olan ve aynı şekilde popülerliğini koruyan ferace de bu yıl çiçek modası var. Bazı feracelerin yalnızca kollarında bazı feracelerin ise etek ucu ve omuzlarında görülen çiçek desenleri bayanların şık görünmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca çift taraflı kullanılabilen daha spor duran feraceler de bu yıl geçen yıl olduğu gibi moda olmaya devam edecektir.

 

 2- Eskisi Kadar Olmasa da Tercih Edilmeye Devam Eden Pardesü

 

            Feracenin popüler olmasıyla beraber tesettür dünyasında popülerliğini kaybetmeye başlayan pardesü de bu yıl koyu tonlar 'out' açık tonlar ise 'in' olacaktır. Size de hala pardesüden vazgeçemeyenlerden iseniz; toz pembe, bebe mavisi, taba, vizon, krem ve bu gibi renkleri tercih etmelisiniz.

 

 3- Kış Aylarında Olmazsa Olmaz Kaban

 

            Kışın sert geçen en soğuk günlerinde içinizi en iyi ısıtacak olan dış giyim hiç kuşku yok ki kabandır. Bu yıl kabanlarda kimi zaman kol kısmında kimi zaman yaka kısmında yer yer göreceğiniz kürk detayları dikkat çekmektedir.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.