sadsad x
asdasd
2018 Uzun Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Kombinlenir?

2018 Uzun Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Kombinlenir?

28 Ağustos 2018

Tesettür uzun elbise modelleri her kadını olduğundan daha ince, daha uzun ve daha zarif gösteren giyim parçaları arasında yerini almaktadır. Özellikle yaz mevsiminde tesettürlü kadınlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Tesettür uzun elbise tek parça olmasından dolayı tesettürlü kadınlara rahat ve kolay giyim olanağı sunmaktadır.

 

            Tatilde deniz keyfinden sonra kolay bir şekilde giyilen elbise modelleri bütün günü rahatlık içinde geçirmenize imkan sunmaktadır. Bu sebeple daha çok tercih edilen tesettür elbiseler moda tasarımcıları tarafından her sezon renk renk, model model üretimi tasarlanmaktadır. Uzun tesettür elbise modelleri özellikle kısa boya sahip tesettürlü kadınlar tarafından büyük rağbet görmektedir. Bunun sebebi ise, uzun boy tesettür elbiseler kısa boylu kadınların olduğundan uzun görünmesini sağlamaktadır.

 

            Tesettür elbise seçerken boyunuza uygun olan elbiseyi tercih etmek oldukça önemli olmaktadır. Boyunuza uzun gelen tesettür elbise yerlerde sürüneceği için göze hoş gelmemektedir. Bunun yanı sıra üzerinde basıp düşme tehlikesi de oluşturmaktadır. Tesettür elbise modelleri ile kolay bir şekilde kombin yaparak harika bir görünüm sergileyebilirsiniz.

 

 Zarifliğin Ve Asilliğin Göstergesi

 

            2018 tesettür elbise modasında en çok göreceğiniz modeller arasında fırfırlı elbiseler yer almaktadır. Genellikle fırfır detaylar etek uçlarında kullanılarak tesettürlü kadınlardan büyük beğeni toplamaktadır. Zarif ve asil bir görünüm sergileyen fırfır detaylı elbise modelleri stiletto ayakkabılar ile şık bir uyum sergilemektedir. Bu modeller özel gün ve özel gecelerde giyilebilecek elbise modelleri arasında yer almaktadır. Fırfırlı modellere uyumlu takı aksesuarları ile hareketlilik katılmalıdır.

 

 İspanyol Kol Modeline Sahip Elbiseler İle Şıklığı Yakalayın

 

            2018 sezonunun en trendleri arasında yer alan İspanyol kol detaylı elbise modelleri tesettürlü kadınların beğenisini çoktan kazanmış durumda. Dirsekten ve ya bilekten başlayan İspanyol kol modelini tercih ederek ayrı bir giyim stiline sahip olursunuz. İspanyol kol modeline sahip tesettür elbiseler ile ister günlük isterseniz de özel gecelere katılabilirsiniz. Başörtü olarak ise tesettür elbisenin tonlarına sakın şal kullanarak uyum elde edilmeli.

 

 Salaş Uzun Elbiseler

 

            Özellikle yaz aylarında salaş elbiseler oldukça modadır. Salaş elbiselerde yaz rengi olan pembenin her tonunu görmek mümkün. Canlı ve cıvıl cıvıl görüntüsü ile yaz aylarının vazgeçilmez modelleri arasında bulunmaktadır. Salaş elbiseler çoğunlukla günlük gezmelere yakışmaktadır. Bu sebeple bu elbise modelinin altına sandalet ve ya babet ayakkabı ile bir uyum sağlanmalıdır.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.