sadsad x
asdasd
2018 Tesettür Tunik Modelleri

2018 Tesettür Tunik Modelleri

17 Ekim 2017

Tesettür giyim eskiden var olan ancak son yıllarda moda tasarımcılarının özel tasarımlarıyla günümüze damgasını vuruyor. Bu durum sadece ferace modellerinde değil elbise, tunik ve diğer elbise modellerinde de görüyoruz. Ancak tunik, sadece kapalı bayanların değil tüm bayanların pratik elbise olarak gardıroplarında yerini alıyor. Tunik sadece günlük kullanım değil özel gün ve geceler de bile rahatlıkla tercih edilebiliyor. Tesettür giyimin vazgeçilmez modelli olan tunikleri gelin birlikte inceleyelim.

Tesettür tunik modelleri sezonlara bağlı olarak model farklılıkları göstermektedir. Bu farklılıklarla beraber ortaya birçok yeni model de çıkıyor. Bu yeni modellerle beraber tuniklerin artık kullanım alanları da farklılaşıyor. Bazı modeller günlük olarak tercih edilirken bazı modeller daha dikkat çekici olanlar da özel gün ve geceler de tercih ediliyor. Kullanım alanları genişleyen tunik modelleri, her yaş grubuna da artık rahatça hitap edebiliyor.

Uzun triko, kısa triko tunik, klasik tunik modellerinden tutun özel günlerinizde kullanabileceğiniz ürünlerle tek parçayla bütünlüğü sağlamak artık çok kolay.

Günlük Tunik Modelleri

Tesettür giyimde ferace den sonra en çok tercih edilen modellerden biri de tuniklerdir. Tunik modelleri her ne kadar çeşitliliği fazla olsa da daha çok günlük hayatta tercih ediliyor. Hem iş hem de arkadaş buluşmalarında kullanım için idealdir. Günlük için tasarlanan tunikler genellikle sade ve düz tasarımlara sahiptir. Sade ve düz tasarımlar dışında üretilen tunik modelleri her ne kadar gösterişli olsa da sadeliği elden bırakmıyorlar.  

Tunik modellerini kombinlemek de oldukça kolay. Giyim tarzınıza göre ister sneaker tarzı spor ayakkabılar ya da uzun çizme modelleriyle tercih edebilirsiniz. Uzun tunik modellerini seviyorsanız altında bot modelleriyle ferah ve rahat bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Sonbahar-Kış sezonun da triko tunik modellerini günlük dışında haftasonu buluşmalarınız da tercih edebilirsiniz. Hem şık duruşuyla hem de kaliteli kumaş yapısıyla gündüzden geceye kolaylıkla geçiş yapabileceksiniz. Kışlık tunik modellerini incelemek için tıklayınız.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.