sadsad x
asdasd
2018 Tesettür Kap Modelleri Nelerdir?

2018 Tesettür Kap Modelleri Nelerdir?

01 Mart 2018

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettikleri dış giyim elemanları kap ve pardösülerdir. Kap benzer amaçlar için kullanılsa da aslında keskin çizgilerle tesettür pardösülerden ayrılmaktadır. En önemli ayrım noktası ise pardesüden daha kısa ve daha modelli olmaları, aynı zamanda genelde pantolon üzerine tercih edilmeleridir. Tesettür kap, pardesünün daha modernize edilmiş, daha mevsimlik halidir denilebilmektedir. Modelleri çok daha fazla değişen kap modelleri normal tesettür modasının içinde sezonluk olarak tasarımcılar tarafından alışveriş dünyasına sunulmaktadır. 2018 trendleri neler, nasıl kombinlenirse daha şık bir duruş elde edilir konusunu bu yazımızda detaylarıyla açıklamak bayanlara yardımcı olunması açısından harika olacaktır.

 

 Deri Detaylı Lazer Kesimli Kaplar

 

            2018 sonbahar-kış sezonunda kreasyonlarda en çok deri detaylı tesettür kap modelleri tercih edilmiştir. Örme ince kaşe kumaş kullanılarak tasarlanan bu modeller genellikle bej, devetüyü rengi ve haki renklerde üretilmiş, koyu kahverengi deri detaylarla süslenmiştir. Lazer kesimlerle desen verilen deri detaylar kemer bölgesinde veya göğüs bölgesinde cepken görünümünde kullanılmıştır. Bahsedilen deri detaylı modelleri daha çok geleneksel tarzdan hoşlanan klasik giyimli tesettürlü bayanların tercih etmesi çok hoş olmaktadır.

 

 Oduncu Gömleği Benzeri Kareli Kap Modelleri

 

            Aynı şekilde daha ince örme kaşe kumaş kullanılarak tasarlanan tesettür kap çeşitlerinden bir tanesi de oduncu gömleği stilidir. Gömlek desenlerinin ve büyük kare desenlerin kullanıldığı bu modellerde daha fazla renk seçeneği bulunmaktadır. Diğer kap modellerine göre daha spor görünmesinin yanında daha modern ve renkli bir çizgide şıklık sağlamaktadır. Spor pantolon ve ayakkabılarla çok güzel kombin edilebilmekte, peplumlu olanları tesettürlü bayanlar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.