sadsad x
asdasd
2018 Tesettür Giyimde Ofis Şıklığı!

2018 Tesettür Giyimde Ofis Şıklığı!

28 Eylül 2017

Son yıllarda hızla büyüyen tesettür giyim sektöründe artık istediğimiz modelleri rahatlıkla bulabiliyoruz. Sektör geliştikçe hanımlarda şıklığı yakalamak için yepyeni modellerlerden oluşan bir çok seçenek arasında diledikleri gibi alışveriş yapıyorlar. Hele birde çalışan bayanlarımızın iş hayatlarında da başörtüleri ile boy göstermeye başlamasıyla bu alışveriş çılgınlığı daha da arttı. Peki kapalı bayanlarımız ofis ortamında giyinirken nelere dikkat etmeliler?

Tesettür giyimin iş dünyasında serbest olmasıyla, tasarımcılar hanımlarımızın rahat edebilecekleri çeşit çeşit kıyafetler tasarlamaya başladılar. Çalışma ortamlarına tesettür giyim tarzlarıyla adım atan hanımlar iş yaşantılarında rahatlığı daha çok tercih eder hale geldiler. Feraceler, pardesüler, yelekler, tunikler tesettürlü hanımların ofis ortamında en çok rağbet gösterdiği ürünlerin başında geliyor. Bunların yanında elbiseler, pantolonlar, etekler de muhafazakâr kesimin giyerken tercih ettiği diğer elbise türleri. Bu kıyafetlerle hanımlar hem rahat ediyorlar hem de kombin konusunda oldukça fazla seçeneğe sahip oluyorlar. Peki ofis hayatımızda işe giderken nasıl kombinler yapmalıyız? Hangi tarz ofis ortamına daha çok uyar? Tüm bu sorularınızın cevabını yazımızdan okuyabilirsiniz.

Ofis Ortamında Kombin Önerileri

Bir bayanın özellikle çalışan bir bayanın giyim stili hem rahat hem iddialı hem de bir o kadar şık olmalıdır. Genelde ofis çalışanlarının giydikleri yalın ve belirgindir. Seçilen renklerde bile her zaman sadelik ön planda yer alır. Ofis ortamında elbise seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli detayın giyilen kıyafetin çok fazla dar olmaması gerektiği tüm hanımlarımızın malumu. İş hayatında tercih ettiğimiz kıyafetlerin renk seçiminde de genel de siyah, lacivert gibi tek renkler başı çekerken bu renkler ile tasarlanan sade modellerde ilk seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra tercih ettiğiniz ayakkabınızında kesinlikle çok rahat olmasına dikkat etmelisiniz. Ne kadar topuklu ayakkabıları sevsenizde, bu ayakkabılar sizleri ne kadar gösterişli de gösterse tüm gün süren yoğun iş temposu arasında ilk ihtiyacınız olanın  rahatlık olduğunu  aklınızdan çıkarmamalısınız.

Ofis ortamında genelde pantolon üzerine giyilen uzun tunikler ve elbiseler en çok tercih edilenler arasında hep  ön sıralarda yer almıştır. Bunların dışında alternatif olarak tunik yelek takımları ve kap modelleri ile de oldukça hoş kombinler hazırlanabilir.

Bol paça kumaş pantolonlarınız veya tam tersi dar paça pantolon modellerinizin üstüne astarsız olarak satın alacağınız kap modelleriyle de  de ofis ortamında oldukça rahat edebilirsiniz. İçine giyeceğiniz uzun bluz modelleriyle ofisin en şık bayanı siz olabilirsiniz.

Salaş, Rahat Giyimi Tercih Edenler

2018 ofis sezonunda salaş takımlar bu sezon oldukça revaçta. Sezona damgasını vurmaya hazır kombinler arasında salaş stillerde bulunmaktadır. Dökümlü ve salaş olan bu şık tasarımlar sayesinde çalışan kadınlarımız gün boyu rahat bir şekilde çalışabiliyorlar. Kendinize  üzerinizde şık durduğuna inandığınız klasik bir tarz yakıştırıyorsanız, ceketler ve salaş tuniklerden oluşan kendi stilinizi de ortaya koyabilirsiniz. Şıklığınızın yanına bir de cool bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, camel, siyah veya haki renge sahip uzun paltolar tercih edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.