sadsad x
asdasd
2018 Tesettür Giyim Önerileri Nelerdir?

2018 Tesettür Giyim Önerileri Nelerdir?

25 Mart 2018

Tesettür giyim bilindiği üzere ülkemizde en çok tercih edilen giyim tarzlarının nerede ise başında geliyor. Her yılın modanın değişmesi ile tesettür giyim mağazalarında yeni stil tesettür kıyafetlerin olduğunu görüyoruz. Bu yıl da henüz daha 2018 yılının başları olmasına rağmen tesettür giyim rafları oldukça şık ve yeni kıyafetler ile dolup taşmış durumda. Özellikle yeni sezon tesettür elbise seçimlerinde kararsız kalanlar için pek çok kombin ve tek tip elbise stili mevcut.

 

 Tesettür giyimde yeni sezonda en çok tercih edilenler nelerdir?

 

            2018 yeni sezon tesettür elbise genellikle boydan ve kol işlemeli ferace ve elbise tarzı kıyafetleri oldukça bol görmek mümkün. Sade rengin hüküm sürdüğü bu elbise ve feracelerde, sade renk artı kola veya bilek kısmına yapılan işlemeler kıyafetlere ayrı bir hava katıyor. İster dışarıda ister evde ister özel günlerde tercih edilebilecek bu kıyafet tarzı en çok satan ve ilgi görenler arasında.

 

 Peki, kombin nasıl yapılır?

 

            Boydan ve sade olan bu kıyafetlere aşırı renkli ve renk karışımının çok olduğu aksesuarlar önerilmez. Bu sebeple ​​​​​​ yeni sezon tesettür elbise Sade bir saat, sade bir çanta ve elbisenin rengine yakın bir renkte ayakkabı ile her ortama uygun harika bir kombin yapılmış olur.

 

 2018 Tesettür elbise seçimlerinde patlama yapması beklenen ürünler hangileri?

 

            Tesettür giyimde özellikle ev içi giyimlerinde yok satacak ürünlerin başında uzun dize kadar bol geniş gömlekler geliyor. Bu gömlekler özellikle yaz döneminin vazgeçilmezi konumuna gelecek. Yani yeni sezon tesettür elbise dendiği zaman ferace ve boydan elbiselerin yanında en çok gömlekler dikkat çekecek.

 

 Tüm ürünlerde en çok dikkat edilmesi gereken nedir?

 

            Gerek eski gerekse bu sezonlarda çıkan yeni sezon tesettür elbise modellerinde elbiseyi en güzel ve rahat kılacak olan kesinlikle doğru şal seçimidir. Tesettür elbisenin başı ve olmazsa olmazı olarak bilinen şal ve başörtüleri kesinlikle hangi kıyafet tercih edilirse edilsin, renk bakımından uygun ve de orantılı seçilmiş olmalı. Örneğin siyah boydan ve kolları gül işlemeli giyilen bir elbisenin üzerine beyaz veya parlak kırmızı renkte şal ve eşarp gitmeyeceği gibi uygun ve duruş açısından en güzel görünümü sağlayan siyah veya kahverengi veya özle günlerde mor gibi renkler ile harika bir kombin yakalanabilir.

 

 Ayakkabı tercihleri nasıl olmalı?

 

            Tüm kıyafetlerin vazgeçilmezi elbette ayakkabılardır bu sebeple Ayakkabı seçimi başta da belirtildiği gibi kıyafete en uygun ve yeni sezon tesettür elbise seçiminde en ideali.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.