sadsad x
asdasd
2018 Sezonunun En Şık Tesettür Kap Modelleri

2018 Sezonunun En Şık Tesettür Kap Modelleri

12 Ekim 2017

u sıralar havalar ne kadar iyi gitse de paltolarımı kaplarımı yavaş yavaş gardıroplarımızda yer almaya başladı. Bu hava da ne giyeceğim? diye soruyorsanız eğer bu sorunun cevabını yazımızda okuyabilirsiniz.

Yağışlar başladı, hava gündüzleri sıcak fakat sabah ve akşam saatlerinde oldukça serin oluyor. Böyle havalarda yanımızda çantamız da kesinlikle hırkaya yer veriyoruz. Ya da evden çıkarken üstümüze ince bir şeyler alıyoruz. Bazen o da yetmiyor. İşte bu durumlarda hanımların kurtarıcısı kap modelleriyle günü rahatlıkla geçiriyoruz. Birbirinden şık ve spor kap modellerini incelemek için tıklayınız.

2018 kap modellerinde neler var? Bu sene hangi renk moda? Düz modeller mi moda olacak yoksa desenli modeller mi? 2018 Sonbahar-Kış sezonunda modayı yakından takip eden hanımların en merak ettikleri soruların başında geliyor.

Yılların Eskitemediği Siyah Kap Modelleri

Siyah her hanımın sanırım vazgeçilmez rengidir. Bide hayat kurtarıcısı diyebiliriz. Her renkle de rahatlıkla kombin yapabiliyoruz. Üstelik her modelde siyah hanımları zarif ve şık gösteriyor. Siyah rengini bu kadar çok övmüşken kap modellerinin de vazgeçilmez rengi olduğunu söyleyebiliriz. Kap modellerinde bu sene süet’ten kaşe’ye kadar tüm çeşitleri rahatlıkla bulabileceksiniz. Kısacası bayanların istediği tüm kumaş türleri bu sene kap modellerinde kullanıldı.

Kap modellerinde, pudra, taba, haki renkleri dışında bordo, laci renkleri de fazlasıyla kullanıldı. Kış kap modeli deyince insanın aklına hemen koyu renkler gelse de bordo’nun renk çeşitleriyle bunu kırabilirsiniz. Her bayan bu sene kendine yakışan rengi kolaylıkla bulabilecek. Bunu ister mağaza mağaza dolaşarak isterseniz oturduğunuz yer de yaparak yapabilirsiniz. Eğer bu soğukta dışarı çıkamam oturduğum yerden bu alışverişi yapmak istiyorum diyorsanız haydi siteye! https://www.modaselvim.com/ 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.