sadsad x
asdasd
2018 Kış Sezonunda Tunik Trendleri

2018 Kış Sezonunda Tunik Trendleri

02 Ocak 2018

2018 yılı ilk günlerinde, kış sezonu için kıyafetler vitrinlerde yavaş yavaş yerlerini almaya başladı.  Kapalı giyimin en çok tercih edilen parçalarından biri olan tesettür tunik modelleri sonbahar - kış sezonunda göz dolduruyor. Farklı renk ve model seçenekleri ile birbirinden güzel tunikler için gardırobunuzda geniş bir yer ayırmanızda fayda var. Günlük kullanımdan, son derece şık stillere kadar farklı kombinler oluşturabileceğiniztunikmodellerinin en dikkat çekici tarafı ise renkleri...

 

 Rengarenk Tunikler İle Farklı Stillere İmza Atın

 

            Pantolon veya etek üstüne rahatlıkla giyebileceğiniz tesettür tunik tasarımlarının, ayrıca farklı boylarda alternatifleri de bulunuyor. Sonbaharın renklerinin yoğun olarak kullanıldığı tuniklerde, yeşilin ve sarının tonları hakim olsa da; kış sezonunda pastel renkler, siyah ve gri tonları daha çok kullanılıyor. Ayrıca bu kış sezonunda tüm kıyafetlerde yoğun olarak kullanılan nar çiçeği, kırmızı ve mor tuniklerde de tercih edilmiş.

 

 Tunik Kombinleriniz İle Tarzınızı Yansıtın

 

            Her zevke ve stile hitap edecek tunik modelleri bulabilmeniz mümkün. Diz altına kadar uzanan boyu ve yarasa kol kesimi ile salaş bir görünümü olan tunikler aynı zamanda son derece şık. Kot pantolon ve spor ayakkabı ile kullanıldığında casual bir hava oluştururken, ince topuklu zarif bir ayakkabı ve çizme ile tercih edildiğinde ise elegant bir hava oluşturabilirsiniz.

 Asitmetrik kesimli salaş tunikler de modern stiller için son derece uygun. Önü kısa arkası uzun tunik modellerini pantolon ile kullanabileceğiniz gibi, eteklerinizle de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 Özel Günlerde Abiyelere Alternatif Tunikler

 

            Şık bir davette ya da yakınlarınızın özel törenlerinde, abiyeye alternatif olarak tunik ve pantolon kombinini tercih edebilirsiniz. Şifon, ipek veya saten kumaştan yapılmış; parıltılar ve işlemeler ile zenginleştirilmiş farklı renk seçenekleri ile çok şık tesettür tunik modelleri bulunuyor. Şık ve romantik bir görünüm tercih edenler için ise; dantel detaylarının hakim olduğu tunikler göz dolduruyor. Bele oturan modellerde, belinizi vurgulamak ve şık bir aksesuar kullanmak adına; altın veya gümüş tonlarında kalın kemerler kullanarak da tuniğinizin daha abiye bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca demonte yakalar da aynı işlevi görecektir.

 

 

 

 

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.