sadsad x
asdasd
2018 Kap Modelleriyle En Şık Kombinler Sizin Olsun!

2018 Kap Modelleriyle En Şık Kombinler Sizin Olsun!

26 Eylül 2017

Tesettür giyimde birbirinden farklı model ve tasarımlar yavaş yavaş tanıtılmaya başlanıyor. Bunların başında da kap modelleri geliyor. Ferace ve pardesü gibi kalın olmayan modelleri bulunan kap, elbise formatında kombinyebilirsiniz. 2018 kap modelleri model ve çeşitliliği bakımından oldukça zengin. Kap modelleriyle nasıl kombinler yapabilirim? 2018’in en şık kap modeli hangisi? Tüm sorularınızın cevabını yazımızdan okuyabilirsiniz.

Özellikle mevsim geçişlerinde hanımların çokça tercih ettiği kap, ürün çeşidi ve tasarım bakımında son yıllarda oldukça fazla. Kullanım konusunda da oldukça pratik olduğunu söyleyebiliriz. Son yıllarda tasarımlar o kadar çok çeşitlendi ki, tesettür elbise modellerini dahi geri de bıraktı. Elbise formatında kap modellerini incelemek için tıklayınız.

Kap Modellerinde Kombin Çeşitlemesi

Kapların artık elbise formatında olduğunu söylemiştik. Astarsız olarak satılan bazı kap modellerini özellikle ofis ortamında tercih edebilirsiniz. İster altınıza denim jeans isterseniz de kumaş pantolon tercih edebilirsiniz. İsterseniz de tayt ile de kullanabilirsiniz. Kış aylarının soğukların başlamasıyla çizme modellerini tercih eden hanımlarımız dilerlerse kapların altına topuklu uzun çizme veya yağmur çizmeleriyle kombinleyebilirler.

Renk konusunda da istediğiniz renkleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Açık renkten koyu renk kaplara kadar dilediğiniz tüm çeşitleri buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 2018 kış sezonuna hazırlık yapan hanımlarımız eğer koyu renkli kap modellerine yöneliyorlarsa açık renk modellerine de bakmalısınız. Açık renk modeller her zaman, ürünü daha iyi gösterirken, şıklığınızı daha iyi yansıtmanıza yardımcı olur. Kombin yaparken de açık renkler her zaman renk dengesi bakımından zengin bir çeşitlilik sunar. 2018 kış sezonunda favori renkleriniz kahveler, ekrular, bejler veya yeşil tonlarında olmalıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.