sadsad x
asdasd
2018-2019 Yılı Tesettür Kış Kreasyonu

2018-2019 Yılı Tesettür Kış Kreasyonu

29 Ekim 2018

Kadınlar hayatlarının hemen her anında güzel ve şık görünmek isterler. Bunun için de hem kıyafetlerine hem de kendilerine oldukça önem ve özen gösterirler.  Tesettürlü bayanlar kıyafet tercih ederken zorlanırlar. Bunun sebebi de birden fazla parçayı bir arada kullanmak zorunda olmalarıdır. Kullandıkları her parçayı birbiri ile uyumlu olarak kullanmak isterler. Her mevsim için farklı parçalar seçip kullanırlar. Özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmezi tesettür pardesü ve modelleri dış giyim için sıklıkla tercih edilen parçalardır.

 

 2018 Yılı Pardesü Seçimleri

 

            Tesettürlü bayanların sonbahar ve kış ayları için sık kullandıkları ve vazgeçemedikleri dış giyim parçası tesettür pardesü modelleri 2018 yılı için de farklı ve özenli şekilde üretilmiştir. Renk, model ve tarz olarak oldukça farklı ve yenilikçi üretimler ile birlikte tesettürlü bayanlar da hem farklı hem de değişik ürünler kullanmaktadır. Pardesü seçerken günlük yaşantınızda sıkça kullandığınız renkleri göz önünde bulundurmalısınız. Böylelikle kombin bütünlüğünüzü bozmadan parçaları birleştirmiş olursunuz.

 

 Pardesü Modelleri İçin Trendler

 

            2018 yılı için üretilmiş olan tesettür pardesü modelleri alışılmışın dışında olmayıp, renk yelpazeleri genişletilmiştir. Tesettürlü bayanların gerek günlük hayatları gerekse özel gün ve geceler için sıkça tercih etmiş oldukları pardesü modelleri teknolojinin ve taleplerin gelişmesi ve değişmesi ile birlikte oldukça farklı modellerde üretilmektedir. Kapüşonlu ve fazla cepli modelleri yoğun ilgi görmektedir. Bunun sebebi kış günlerinde kapüşon sizleri soğuktan korurken, cepler de kullanım açısından kolaylık sağlamaktadır. Sadece kapüşonlu ve cepli modeller değil pul ve payetli modeller de oldukça rağbet görmektedir.

 

            Pul payetli ve taşlı modeller genel olarak özel gün ve geceler için tercih edilir. Pardesü modelleri sıklıkla siyah, lacivert, koyu kahverenginde üretilmekte olup son zamanlarda ise mürdüm, taba, haki, füme gibi renklerde de üretilmekte ve bu renkler tesettürlü bayanlar tarafından beğenilmektedir. Pardesü modelleri boy hizasında olduğundan rahatlık ve şıklık bakımından bayanlar için oldukça kullanışlıdır.  

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.