sadsad x
asdasd
2018-2019 Tesettür Modası

2018-2019 Tesettür Modası

16 Ekim 2018

Kadınlar her zaman ve her ortamda şıklığı ile göz kamaştırmak ve farklı tarzlara imza atmak ister. Bu nedenle de bu sezon tesettür modasında yeni ve farklı modeller ön plana çıkıyor. Özellikle de püskül detayları ile hareketlendirilen ve metal küçük işlemelerle zenginleştirilen bluz ve kazak modelleri ön plana çıkıyor. Tesettürlü kadınlar kombinlerini yaparken renk uyumlarına ve kullandıkları parçaların desen ve doku olarak birbirine uyumlu kullanmayı tercih eder.

 

 Tesettür Modasında Sonbahar Şıklığı

 

            Tesettür modasında bu sezon sonbaharda doğada görülen renkler tüm kıyafetleri süslüyor. Sonbaharda doğada sıkça gördüğümüz yeşil, kırmızı, kahverengi ve turuncu tonlar şık triko elbiselerde can buluyor. Aynı zamanda şık inci işlemeli ve parlak boncuklarla zenginleştirilmiş kazak modelleri büyük bir beğeni topluyor. Tesettürlü kadınlar bu sezon, daha çok kaşe kaban modellerini kullanarak ya da pançolarla kombinlerini tamamlamayı tercih ediyor. Tesettürlü kombinlerde en dikkat etmeniz gereken konu kombinlerinizde kullandığınız renk uyumlarının sağlanmasıdır.

 

 Tesettür Modasında Yeni Sezon Heyecanı

 

            Kadınlar tesettür modasında bu sezon kendilerine yakışabilecek pek çok farklı modeli rahatlıkla bulabilir. Çok uygun fiyatlara pek çok yerde tarzınıza ve yaşınıza uygun pek çok kıyafet bulabilirsiniz. Zarafetiniz ile göz doldurmak şıklığınız ile parmak ısırmak istiyorsanız vücudunuza uygun seçimler yapmalı ve hoş bir görünüme ulaşmalısınız. Tesettür kombinlerinde kullanılan kürk detaylar, kombinlerinizi hava katarken aynı zamanda sonbahar ve kış aylarında daha gösterişli bir görünüme ulaşmanızı sağlar. Bu sezon tesettür modasında salaş tunikler ve rahat elbiseler dikkat çekiyor.

 

            Günlük hayatınızda ve iş kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu modeller, daha modern ve şık bir görünüme ulaşmanızı sağlayacak. Özellikle de bluz ve ceketlerde sıkça kullanılan püskül detaylar sizin daha hareketli, genç ve dinamik görünmenizi sağlar. Bu nedenle yaşınıza ve tarzınıza uygun kıyafet seçimler yapmaya özen göstermelisiniz. Gece Şıklığında ise tesettürlü kadınlar, pul ve payet desenlerle hareketlendirilmiş şık ve modern elbise ve ceketlerle göz kamaştırıcı bir görünüme ulaşabilir. Şık giyinmek için servet ödemeniz gerekmiyor. Çok uygun fiyatlara da çok güzel parçalar kullanarak şık bir görünüme ulaşabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.