sadsad x
asdasd
2017 Yılının Modası Uzun Tunik Modelleri

2017 Yılının Modası Uzun Tunik Modelleri

25 Temmuz 2017

Yazdan kışa her mevsim rahatlıkla kullanılan tunik modelleri, her yaşta ki bayanın tercihleri arasında yerini aldı. Tasarımcılar, tunik modellerinde her yıl kendini yenilemeye deva ediyor. 2017 yılının en çok tercih edilen tunik modelleri.

Tunik diyince aklımıza genel de, diz altı veya diz üstü modeller gelir. Ancak modacıların ayrı bir yerde tuttuğu tesettür giyim, tasarımcılar tarafından her geçen gün kıyafet çeşitliliği artırılıyor. Buna en güzel örnek bayanlarımızın en çok tercih ettiği tunik modelinde görüyoruz. Bilek boya kadar uzanan tunik modelleri ile efil efil bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Klasik Kesim Tuniğin Spor ile Birleşmesi

Tunik modelleri genelde klasik kesim olarak adlandıran bayanlarımız son zamanlarda spor şıklığında da kullanıyorlar. Kumaş pantolonlar dışında muhafazakar kısım tunikleri bilek boy pantolonlar, ispanyol paçalarla da rahatlıkla tercih edebiliyorlar.  Büyük beden giyinen hanımlarımızdan tutun açık giyinen hanımlarımıza kadar her bayanın farklı şekillerde kombinlediği tunik, enerjik görünümler ortaya çıkarıyor.

Yüksek modanın yakında takip ettiği tunikler, düz modelleriyle hanımlara ferah bir görünüm yakalamalarına yardımcı oluyor. Yeni sezonun yeni tasarım tunikleri çok sevildi. Özellikle genç kızlarımızın ve büyük beden giyinen hanımlarımızın enerjilerine enerji katacak olan A kesim tunik modeli yeni ilgi odakları oldu. Rahat bir giyim arayan her bayanın modeli olan tunik, karakteristik duruşu ile tutku uyandırıyor.

A kesim tunik modeli satın almak için tıklayınız

Yaz renklerinden oluşan koleksiyonda en dikkat çekici rengi indigo, dışında haki, bordo, lacivert ve diğer renk çeşitleri ile her bayana hitap ediyor. Krep kumaştan üretilmiş olan A kesim pile tunik baş döndürücü tasarımı ile, bu yılın gözde ürünler arasında yerini aldı.

Tesettür giyimin de en çok tercih edilen online satış siteleri arasında olan Moda Selvim, her zaman bayanlarımızın yanınızdayız. İndirimli ürünler, abiye modellerinde ki iade garantisi ve yeri geldiğinde ücretsiz kargo olanağı ile diğer siteler arasında bir numaralı haline geldi. Tesettür giyim de diğer model ve çeşitlerimiz için modaselvim.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.  

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.