sadsad x
asdasd
2017 Yılının En Zarif Tesettür Elbise Modeli

2017 Yılının En Zarif Tesettür Elbise Modeli

01 Ağustos 2017

Yaz davetlerinin vazgeçilmez detayı olan dantel, bu yılın tesettür giyim de yerini alıyor. Abartısız şıklık sunan dantel detaylı elbise modelleri tüm hanımlar tarafından tercih ediliyor.

Kendini yenilemekten hoşlanan bayanların, tercihleri arasında yer alan dantel detaylı elbiseyle tarzınızı konuşturun. Renk seçenekleri arasında bu yılın en çok tercih edilen mürdümden, bebe mavisine kadar her zevke uygun renk çeşidine sahip.

Özel Günlerde Rahatlıkla Tercih Edebilirsiniz

Özel günlerin favori tesettür elbise modelleri arasına girmeye aday olan dantel detaylı elbise ile şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. İş davetlerinizde bile rahatlıkla kullanabileceğiniz elbise modeli ile farklı bir tarz oluşturun. Dantel detaylı ve işlemeli tesettür elbise modeli ile romantik bir duruş sergileyebilirsiniz.

Bu yılın en çok tercih edilen renk olan mürdüm rengi dışında bebe mavisi, şarabi, lacivertle ile birlikte daha bir çok renk çeşidine sahip elbise ile gecenin en zarif bayanı siz olabilirsiniz. Belinde bulunan fiyonk detayıyla da genç hanımların bir numaralı tercihi haline geliyor. Büyük beden giyen bayanlarımız da bu şık dantel detaylı elbise modellerini rahatlıkla satın alabilirsiniz.  

Nişan, söz veya tanışma günlerinde bile dantel detaylı elbise modelini tercih edebilirsiniz. Zarif duruşu sizi o güzel gününüzde gecenize şıklık katınız.  Hayalinizdeki elbise modelini sizler için seçen Moda Selvim, özel günlerinizde yükünüzü hafifleterek yanınızda olmaya devam ediyor.

İnci ve Eteği Dantel Detay Elbise modelini satın almak için tıklayınız.

İçinizi ısıtmaya hazırlanan, romantik duruşuyla gecenin yıldızı olmanıza yardımcı olacak dantelli elbise modelini kesinlikle dolabınızda yer açmalısınız. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.