sadsad x
asdasd
2017 Yılı Ferace Modası

2017 Yılı Ferace Modası

16 Haziran 2017

Tesettürlü bayanların severek kullandığı özellikle son yıllara damgasını vuran ürünlerden birisidir ferace. Dışarıda kullanımı kolay ve rahat olduğu için birçok kesim tarafından kaban ve pardüselerin yerine özellikle de ilkbahar ve yaz aylarında tercih edilir. Pardösü, kap ve kabanlar her ne kadar ince kumaştan üretilse de sıcak tutmaya devam eder ve sıcağı çok sevmeyen bayanlar bunalabilir. Ancak feraceler öyle değildir. Tiril tiril ve oldukça rahattır. Tesettüre de uygun olması sebebi ile pek çok bayanın ilgisini çekmektedir. Bu denli rahat olmasının yanında dışarıdan bakıldığında şık bir görüntüsü de olması feracenin bu denli tercih edilme sebebidir. 2017 yılının en trend ferace modellerini ise tesettürlü tüm bayanlar merak ediyordur. Aşağıda bu yılın modası ferace modellerini bulacaksınız: 

 1- Yarasa kollar feraceler ilk çıktığı günden bugüne beğenilerek kullanılmaya devam ediyor. Hem üreticiler bu modelleri üretmeye devam ediyor hem de tüketiciler bu ürünleri halen severek ve isteyerek alıyor.

 2- 2017 yılının tüm tesettür kıyafetlerinde olduğu gibi ferace de çiçek desenlerinden nasibini almaktadır. Bazen kollarda bazen omuzlarda bazen feracenin bütününü kapsayan çiçek desenleri zaten çiçek gibi olan bayanları sevindirmektedir.

 3- İlk ortaya çıktığı zamanlarda sade düz ve genelde siyah- koyu tonlarında olan feracenin bugün ise birbirinden farklı renkleri tercih edilmektedir. Sadeliğin yerini desenler, koyu renklerin yerini ise açık tonlardaki renkler kullanılmaktadır.

 4- Tül ve güpür işlemeleri ise feracelerin olmazsa olmazları olmuştur. Nerede ise her iki feracenin birisinde güpür ya da tül bulmak mümkündür.

 5- Sadelikten yana olanlar için ise feracelerde kullanılan şık ve biraz gösterişli düğme ya da fermuar detayları ile daha zarif olacaklarında şüphe yoktur.

 6- Yaldızlar ile süslenmiş feracelerde bu yılın trendlerinden birisidir.

 7- Günlük yaşamda kullanılması için üretilen ferace modellerinde ise lazer kesim, püsküller ve yine feracenin vazgeçilmezi dantel ile karşılaşmanız mümkündür. Bu kadar şık ve gösterişli feraceler ile bir davete katılmanız bile mümkün görünmektedir. Bu sebeple iç kıyafetiniz müsait değil ise feraceniz ile gideceğiniz yerde vakit geçirebilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.