sadsad x
asdasd
2017 Yeni Tunik Modeli Göz Kamaştırın

2017 Yeni Tunik Modeli Göz Kamaştırın

17 Ağustos 2017

Hanımların vazgeçilmez modeli tunik, her yıl olduğu gibi bu yılda yeni tasarımları ile hanımların gözlerini kamaştırıyor. İşte 2017 tunik modelleri.

Bayram yaklaşmasıyla hanımlarımızı saran tatlı telaşa online satış siteleri bir nebzede olsa yardımcı oluyor. Tesettür giyimde öncü olan Moda Selvim, bu telaşınız da sizleri yalnız bırakmıyor. Yeni model seçenekleri ile sizleri bekliyor. 

Bayrama renkleri ve modelleri ile ışıltı saçacak şık ve zarif tunik, dantel detayıyla adeta sizi büyüsüne almaya hazır. Asimetrik kesimiyle klasik model olan tunik, bu bayrama damgasını vuracak. Renk skalası oldukça geniş olan dantel detaylı tunik, her bayanın zevkine hitap ediyor.  Hardal renginden hanımların vazgeçilmezi siyah’a kadar tüm renk çeşitlerini satın alabilirsiniz.

Klasik Kesim Tunik ile Şıklığı Elden Bırakmayınız

Dolapların anahtar parçası olduğu gibi hanımların da kurtarıcı parçası olan tunik, rahatlığın peşinde olanların bir numaralı tercihi oluyor. Klasik kesim olan dantel detaylı tunik, bilek boy pantolon modelleri ile kombinleyebilirsiniz. İsterseniz ispanyol paça veya dalgıç kumaş pantolon modelleriyle de tercih edebilirsiniz.

Başörtü modelinde ister tercihinizi şal dan isterseniz eşarptan yana kullanabilirsiniz. Bu yılın moda şalı olan simli modelle de tercih edebilirsiniz. Eşarp modellerinde renkli, desenliler de kombinleyebilirsiniz.

Eteği Dantelli Tunik modelini satın almak için tıklayınız.

Bu bayramı iddialı bir kombinle geçirmek istiyorsanız bu şık-klasik kesim model tam size göre. 48 bedeni bile bulunan bu dantel detaylı tunik, büyük beden giyen hanımlarız da alışveriş listesine ekleyebilirsiniz. Moda Selvim, tüm tunik modellerinde özel indirimleri ile sizleri bekliyor. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.