sadsad x
asdasd
2017 Yazlık Uzun Tesettür Elbise Modelleri

2017 Yazlık Uzun Tesettür Elbise Modelleri

18 Temmuz 2017

Bu yıl hanımlarımızın en çok tercih ettiği model kesinlikle elbise. Kısacası bu yılın elbise yılı olduğunu söyleyebiliriz.  Moda Selvim editörleri olarak en çok tercih edilen tesettür elbise modellerini sizler için belirledik.

Elbise, her zaman yaz aylarının kurtarıcısıdır. Hanımlarımız yazın sıcak günlerinde tercih ettiği elbise modelleri genelde çiçek desenli modeller olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu yılın çiçek desenli elbise modelleri dışında bide düz kesim tesettür elbise modelleri de tercihler arasında yerini aldı.

Yazlık Elbise Modelleri

Tesettürlü hanımlarımız artık günlük hayatlarında bile zarif ve şık olmak istiyorlar. Şık ve zarif olmak adına gerçekten çok güzel kombinler oluşturabiliyorlar. Ancak kombin oluşturmadan tek parça ile de şık olabilirsiniz. Seçtiğiniz şal veya eşarp, kolyeniz ile tek parça tesettür elbise modelinize hareketlilik katabilirsiniz.

Her yaş grubunun rahatlıkla kullanabileceği düz kesim bihter güpürlü günlük tesettür elbise modeli ile yaz esintisini tümüyle hissedebilirsiniz.  Bu yılın en çok tercih edilen rengi mürdüm, bebe mavisi, haki yeşili, pudra renklerinden birini tercih edebilirsiniz.

Sıcak havalarda oldukça kullanışlı olan tesettür elbise modelleri, tek adımda tarzınızı yansıtmanın kısa ve basit yolu. Özellikle genç kızlarımızın daha fazla tercih ettiği tesettür elbise modelleri, bu yıl birbirinden farklı kesim ve model seçimleri ile şıklığınıza şıklık katın.

Bihter Güpür Detaylı Tesettür Elbise Modeli

 İnce kumaştan üretilmiş olup, yaz aylarında da tercih edebilirsiniz. Etek ucundaki güpür detayı ile tesettür günlük elbise modelinize hareketlilik katıyor. Tesettürlü hanımlarımızın yoğun ilgisinde olan elbise modeline 69,60 TL’ye satın alabilirsiniz. Satın almak için buraya tıklayınız.

Tesettür giyimin öncüsü olan Moda Selvim, yüzlerce klasik kesim veya spor kesim tesettür elbise modelini sizler için seçti. Diğer tesettür elbise modellerini bakmak için modaselvim.com internet sitemizi ziyaret etmeniz yeterli.  

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.