sadsad x
asdasd
2017 Yazının Serin Tutan 4 Elbise Modeli

2017 Yazının Serin Tutan 4 Elbise Modeli

01 Ağustos 2017

Rengârenk, desen desen tesettür elbise modelleri ile bu yazın en şık bayanlarından siz olunuz. Yazın sıcaklığını iyice hissettiğimiz bugünlerde özellikle tesettürlü hanımlarımız tercihlerini kendilerini terletmeyen kumaşlardan yana kullanıyorlar. Yaza damgasını vuran, şık ve zarif görünüm yakalamanıza yardımcı olacak 4 elbise modelini sizler için seçtik. İşte Moda Selvim’in en çok satan 4 elbise modeli.

Kotun Dantel ile Buluşması

Yaz aylarında genç kızlarımız tercihlerine genelde kot elbiselerden yana kullanıyorlar. Hem sportif hem de klasik bir görünüme sahip olan kot elbise modeli, dantel ile harmanlanınca ortaya oldukça şık kesimli bir elbise modeli çıkıyor. Renk alternatiflerini de sahip kot elbise modeli 2017 yazında hanımlarımıza konfor katıyor.

Kot Detay Dantel Elbise satın almak için tıklayınız.

İkili Kombin Şıklığı

Bayramın yaklaşması ile beraber hanımların ne giysem telaşı da başlıyor. Bayramda hanımların severek giyeceğini düşündüğümüz ikili tesettür elbise modeli ile şıklığınıza zariflik katabilirsiniz. Özel günlerinizde bile severek kullanabileceğiniz tesettür elbise ile ferah bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Güpür Detay İkili Elbise modeli satın almak için tıklayınız.

Yaz Mevsiminin Sevilen Parçası Kalem Elbise Modeli

Tesettür giyimde farklılık arayan hanımlarımız için bu model tam size göre. Moda Selvim’in özel olarak tasarladığı elbise modeli ile günlük giyim dışında özel günlerinizde bile rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Kolyeli Cep Kapaklı Kalem Elbise satın almak için tıklayınız.

Örmenin Romantik Duruşu

Romantik görünümü ile yaza damgasını vuran dantelli örme tesettür elbise modeli şık duruşuyla oldukça kararlı. Belindeki kemer detayıyla sizi zarif göstermeye aday bir tesettür elbise modeli.

Göğsü Dantelli Örme Elbise satın almak için tıklayınız.

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.