sadsad x
asdasd
2017 Yaz Sezonunda Şal Şıklığı

2017 Yaz Sezonunda Şal Şıklığı

20 Temmuz 2017

Birbirinden şık ve rengarenk şal modelleri, tesettürlü hanımlarımızın en önemli giyim parçaları arasında. Muhafazakar bayanlarımızın görünümlerinde en güçlü figür olarak tabi edeceğimiz şal modellerini, Moda Selvim online satış sitesinde 2017 yılının en modern çeşitlerini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Tesettür moda dünyasının her geçen gün kendini çeşitlendirmeye devam ediyor. Ferace modelleri, tunik modellerinden sonra şimdi de şal çeşitleri ile tesettür moda dünyasına yeni bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor. Şal modellerinde artık istediğiniz renk ve model seçeneklerini kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Genç kızlarımızın daha çok tercih ettiği şal modellerinde, baskılı modeller sezonun hit parçaları arasında yer alıyor. 2017 yılının şık ve modern çizgilerine sahip diğer şal modellerini gelin birlikte inceleyelim.

Ekose Şal Modelleri

Klasik bir görünüme sahip olsa da ekose şal modelleri, aslında hanımlarımıza modern bir hava estirdiğini söyleyebiliriz. Yaz’ın sıcak günlerini yaşadığımız bugünler ekose şal çeşitleri ile, farklı bağlama tekniklerini kullanarak ferah bir görünüm yakalayabilirsiniz. Düz renk tesettür elbise modelleri ile rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Simli Şal Modelleri, Dolandıkça Dolayın

2017 yılının moda dünyasının en sevilen tasarımı olan simli şal modellerimiz ile göz alıcı bir şıklık yakalamaya ne dersiniz?  Yazın sıcak günlerinde, bizlere eşlik eden şallarımızın kumaş seçimlerine de dikkat etmeliyiz. Pamuklu ve şifon şalları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun şallar ile farklı stillerle dolayarak kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Simli Şal satın almak için tıklayınız.

Yazın Canlı Renkleri ‘Tafta Şal’ Modelleri

Yazın en tatlı renklerini şal modelleri ile buluşturan tasarımcılar, enerjinizi yüksek tutuyor. Elbise kombinlerinde farklılık arayanlar için yeni tasarımlar ortaya çıkıyor. Yeni sezon tafta şal modelleri ile hanımlarımız farkını ortaya koymaya hazır.

Tafta şal modellerini satın almak için tıklayınız.

    

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.