sadsad x
asdasd
2017 Uzun Tunik Modelleriyle Göz Kamaştırın

2017 Uzun Tunik Modelleriyle Göz Kamaştırın

22 Ağustos 2017

Her hanımın sevdiği model tunik, bu yıl farklı kesimleri ile göz kamaştırıyor.  Şık uzun tuniklerle tesettür kombin zevkinize yepyeni bir tarz oluşturmaya geliyor.

Tesettür giyimde son yıllarda tunik modelleri, yeni tasarımlarıyla dolapların vazgeçilmez parçaları arasında yerini buluyor. Şıklığından vazgeçemeyenlerin asla göz ardı edemeyeceği A kesim tunikler konforun yeni adı oluyor. İster dar paça ister bol paça pantolon modelleriyle stilinizi güçlendirip, imajınız da yeni bir tarz yapabilirsiniz.

Günlük hayat dışında özel günlerinizde stilinizi ve şıklığınızı korumak istiyorsanız bu A kesim tunik modeli tam size göre. Ofis şıklığınızda dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz tunik, kombinlediğiniz şal veya eşarp modeliyle imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Cool Hava Katan A Kesim Tunikler

Son yılların modası olmasıyla beraber her kesimden bayanın tercih ettiği tunik, bayram şıklığınızda da sizi yalnız bırakmıyor. Romantik duruşuyla bu bayramın en şık bayanı siz olun. Bayramın yaz aylarına denk gelmesiyle, A kesim tunik modelini giy-çık olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Petrol, haki ve bu yılın hanımların en sevdiği renk olan mürdüm, istediğiniz aksesuarlarla kombinleyebilirsiniz. Şehrin havasına uyum sağlayabileceğiniz şekilde kendi tarzınızı ortaya koyabileceğiniz gibi bayram havasına da uyum sağlayabilirsiniz.

İnci Detay A Pile Tunik satın almak için tıklayınız.

2017 yılı yeni sezon tesettür giyim de hanımların en sevdiği modelleri vitrinin de sunan Moda Selvim, bu bayram şıklığınızda da yanınızda olmaya devam ediyor. Mağaza mağaza dolaşmadan en tarz modelleri kapınıza da getiren modaselvim.com tesettür giyimde öncü olmaya devam ediyor.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.