sadsad x
asdasd
2017 Tunik Modelleri Rahatlığı Temsil Ediyor

2017 Tunik Modelleri Rahatlığı Temsil Ediyor

26 Temmuz 2017

Çiçek desenli tunik modelleri bu yılın hanımlarımızın vazgeçilmez modelleri arasında yerini alıyor. Muhafazakar kısmın dışında bayanların kullanım bakımından rahat ettikleri tunikler, her dönem farklı kesim ve desenlerle üretime geçiyor.

Çiçek desenli tunik modelleri ile oldukça ferah bir görünüm yakalayabileceğiniz gibi çok rahatlıkla da kombinleyebilirsiniz. Bilek boy pantolonlar dışında, ispanyol paça pantolonlarla da rahatlıkla tercih edebileceğiniz tunikler, size hem şıklık hem de zariflik katıyor.

İspanyol paça pantolon modellerinin son yıllarda geri dönüşüyle hanımlarımız, günlük kombinlerinde ve şık davetlerinde vazgeçilmez parçası haline geldi. Şık davetleriniz de veya özel günleriniz de altına tercih edeceğiniz topuklu ayakkabı ile zarif bir görünüm yakalayabilirsiniz. Haftasonu arkadaşlarınızda dışarıya çıktığınız zaman spor ayakkabı tercih ettiğiniz zaman gayet fresh bir görünüm ile gününüze rahatlık katabilirsiniz.

Çiçek Desenli Tunik Modelleri İle Yazın Işıltısı Üzerinizde Olsun

Rengarenk tunik modelleri ile yazın, saf ve temiz bir görünüm ile eşsiz bir görünüm yakalayın. Doğa’nın en eşsiz desenlerinden tasarlanan çiçek desenli tunik modelleri, hanımlarımıza bambaşka bir hava katıyor. Modacıların ayrı bir yerde tuttuğu tesettür moda dünyası, tasarımcılar tarafından en gözde model olan peplum modeli genç bir ruhu yansıyor.

Çiçek desenli peplum modelini satın almak için tıklayınız.

Son moda tesettür giyim modellerini bir tık ile ayağınıza gelmesin ne dersiniz? Moda Selvim hanımlarımız için en şık ve son moda tesettür giyim modellerini sizler için seçti.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.