sadsad x
asdasd
2017 Tunik Modelleri ile Sıradışı Rahatlık

2017 Tunik Modelleri ile Sıradışı Rahatlık

02 Ağustos 2017

Tesettür giyimde en çok tercih edilen tunik, son birkaç yıldır çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Her bayanın tercihi haline gelen tunik, modern tasarımları ile modanın göz bebeği haline geldi.

Sade kesimlerinin dışında, abartılı modelleriyle günlük tesettür elbise dışında özel günlerde de tercih ediliyor. Özellikle son tasarımlara baktığımız zaman uzun tunik modelleri göze çarpıyor. Uzun modelleri dışında, A kesim tunik modellerini günlük hayatınızda tercih edebileceğiniz gibi özel günlerinizde de rahatlıkla giyebilirsiniz. Altında seçtiğiniz bilek boy pantolon veya tayt ile modern bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Yazın sıcak günlerinde her bayanın rahatlıkla kullandığı tunik, renk ve tasarım çeşitliliğiyle hayal ettiğiniz görünüme kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bu yılın en çok tercih edilen rengi olan mürdüm, pudra tonları, bebe mavisi gibi canlı renklerle hiçbir detaya gerek kalmadan şık olmanıza yardımcı oluyor.

Çizgili Tunik ile Hareketlen

Hem sportif hem de klasik bir görünüm sağlayan çizgili modeller bu sezon çok sevildi. Çizgili tasarımlara sahip tunik modelleri, still sahibi bayanların en vazgeçilmez modelleri arasında kendine yer buldu. Bol dökümlü oluşuyla yazın rahat hareket ettirirken, ofis ortamında da moda parçalar arasında yer buldu.

Çizgili tunik satın almak için tıklayınız. 

Konfor Sunan Düz Tunikler

Yazın sıcak günlerinden bunalan hanımlarımıza genelde seçimlerini bol kesim modellerden yana kullanıyorlar. Hem ferah bir görünüm de kalmalarına yardımcı oluyor. Düz tunikler her zaman kombinlemesi en rahat modeldir. İster altında pantolon ister etek isterseniz bol baça pantolonlarla bile rahatlıkla tercih ediliyor.

Düz kesim tunik satın almak için tıklayınız. 

Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan tunik modelleri, zaman ve mekan tanımadan hanımları bir adım öne taşıyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.