sadsad x
asdasd
2017 Tesettür Giyim Modası Moda Selvim’de

2017 Tesettür Giyim Modası Moda Selvim’de

24 Ağustos 2017

Giyimin birçok favori parçası var. Biz Moda Selvim olarak size modanın gündemine düşen her bir giyim parçasını en iyi şekilde takdim etmeye özen gösteriyoruz.

Yelek, uzun hırka ya da ceket gibi pantolon üzerine giyilen tek parça giyim modelleri ise en favori olanlar. Bu favori giyim örneklerine alternatif olarak gelişen tunik, özellikle tesettür giyimin gözdesi. Tunik de modanın ve tesettür giyim sektörünün son trend kıyafeti olarak kendini ispatlamış durumda. Şık giyim örnekleri ile genişlettiğimiz yelpazenin en sevileni diyebiliriz. Pantolonun tarz bakımından yeni kombin arayışında olması tunik modellerini de ön plana çıkardı. Giyimin göz bebeği haline gelen tunik her tarz kadının beklentisine de hitap eden özgün bir alternatif. Başlarda düz model olarak karşımıza çıkan tunik zaman içinde ayrıntı kazandı. Birçok göze hitap eden süslü detay ile bezendiğini ve nitelik kazandığını görüyoruz. Bizim size sunduğumuz modellerde özellikle ön plana çıkarılan süs detayları ise dantel, güpür, nakış işleme, lazer kesim ve taş işlemedir. Tunik, tarzınız ne olursa olsun size her zaman uyum sağlamaya elverişli bir giysidir. Bunun sebebi, tuniğin diğer giyim parçaları ile kolay bütünlük yakalayabiliyor olmasıdır. Siz tarzınıza göre ürünlerimiz içerisinden beğendiğinizi seçebilir ve kombin yapabilirsiniz. Aynı zamanda çalışan ve yoğunluk sebebi ile alışveriş ile detaylı ilgilenemeyen hanımlarımıza özel tasarlanmış hazır tunik kombinlerimiz de mevcut. Size birkaç örnek sunacağım değerlendirip inceleyebilir ve fikir edinebilirsiniz.

Sportif Tarzın Karşılığı Kot

Moda Selvim’de en sevilen ve dikkat çeken modeller arasında kot tunikler yer alıyor. Kot tunik günlük giyiminizi en güzel tamamlayacak parçalardan biri. Bu modellerimiz spor giyim tarzına sahip hanımlarımızın günlük kullanımına da uygundur. Hafta sonu gezilerinizde de harika bir giyim seçeneği olacaktır. Püskül, güpür, nakış parçaları ile süsü ön plana çıkarılan tunikler ise spor rahatlığına düşkün fakat görsel cazibesinden ödün vermeyen hanımlarımıza hitap ediyor. Şık görünümün ön planda olmasını seven bayanlarımız mutlaka nakış ve güpür detaylı kot tunik modellerimizi incelemelidir. Her renk bilek pantolon ile bu tunik modelleri kombin yapabilirsiniz. Spor giyim seven bayanlar bilek pantolon gibi bol paça pantolon modellerine de öncelik veriyor. Tarzınız kombin seçeneklerinde en önemli faktördür. Tarzını tanıyan bayanların alışverişi daha rahat yaptığı gözlemlenmiştir. Evinizin konforunda online sitemizde gezinirken tarzınızı da tanıma fırsatı bulabilirsiniz.

Nakış detaylı kot tunik modelini inceleyebilirsiniz

Hazır Takım Tunik Kombinleri

Takım kombin tunik modellerimiz Moda Selvim’in en revaçta giyim trendlerinin de başında geliyor. Özellikle hazır kombinler çok seviliyor. Bu hazır takımlar bayanlarımızın şık davetlerde adeta kurtarıcısı oluyor. Tesettürlü hanımların iş kıyafeti olmaya da oldukça elverişli bir giyim olarak da ilgi görüyor. Hazır bayramın da yaklaştığı şu günlerde size takım kombinlerimizi de detaylı incelemenizi öneririz. Size bayramlık olmaya aday kombinlerden biri de beli bağcıklı yelek modeli ve bol paça pantolon takımı.

Beli Bağcıklı Pantolonlu Tunik Takım incelemek için tıklayınız

Bizim tunik modellerimiz boy konusunda çeşitliliğe sahiptir. Bazı hanımlarımız diz üstü tunik modellerini tercih ederken, bazı hanımlarımız ise diz altı uzunluğu isteyebiliyor. Biz modaselvim.com olarak farklı zevk ve talepleri dikkate alıyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini karşılamak adına çeşitli modeller ile stoklarımızı güncelliyoruz. Renk, detay ve boy farklılıkları ile tunik kategorisini geliştirmeye özeniyoruz. Peblum modellerin revaçta olduğu şu günlerde peblum tunik modellerimizi de çeşitlendirdik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.