2017 Tesettür Abiye’de Favori Parça: Sim ve Tül Detayı

2017 Tesettür Abiye’de Favori Parça: Sim ve Tül Detayı

15 Ağustos 2017

Davet ve özel günler denilince akla gelen abiye, 2017 yılından birbirinden şık ve zarif modelleri ile göz dolduruyor. İşte 2017 yılının tercih edilen tesettür abiyeleri.

Tesettür giyimde abiye modelleri sadece kapalı bayanlar için değil açık bayanların da tercihleri arasında yerini alıyor. Birbirinden zarif abiyeler ile gündüz den gece ye rahatlıkla geçebilirsiniz. Beden seçiminde ise, büyük beden giyen hanımlarımızı da unutmadık. 50 Beden’e kadar rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu sim detaylı abiye modeli tazelik hissi uyandırın.

Davetlerin En Şık Bayanı Siz Olunuz

Davetlerin kurtarıcı parçası olan sim detaylı tül etekli abiye, yaklaşan bayram gününde de tercih edebilirsiniz. Tabi gösterişten ve abartıdan hoşlanıyorsanız.  Renk çeşitliliği bakımından çok fazla renk skalasına sahip tesettür abiye, naif bir görünüme bürünün.

Tesettür abiye’de küçük detaylarla şıklığın kapısını size açan Moda Selvim, tül detayı ile ağır abiye modelinden sizi uzak tutuyor.  Yaz davetlerinde, mezuniyet gecelerinde tercih edeceğiniz tül ve sim detaylı abiye, bu sezonun en şık modeller arasında yerini aldı.

Sim Detay Abiye nasıl kombinleyebilirim?

Göz alıcı görünüşünüze seçtiğiniz şık, şal veya eşarp modelleriyle tamamlayabilirsiniz.  Muhteşem elbise modelleri arasında göz alıcı bir şıklığa kavuşmak sizin elinizde. Yeter ki bu şık tesettür abiye modelini doğru parçalarla kombinleyiniz. Kısacası iddialı görünmek tamamen sizin elinizde.

Tül rengi siyah kalırken, etek kısmı farklı renklerle karşımıza çıkıyor. Mor, mavi, saks mavisi ve diğer renk çeşitleri ile kombinlenen etek kısmının üst bluzu dantel detayı oluşuyla dikkat çekiyor. Bu zarif elbise modeline sahip olmak için tıklayınız.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.