sadsad x
asdasd
2017 Tesettür Abiye Trendleri Nelerdir ?

2017 Tesettür Abiye Trendleri Nelerdir ?

02 Haziran 2017

Her kadının abiye modellerine karşı yoğun bir ilgisi bulunmaktadır. Özellikle tesettür abiye modellerinin son zamanlarda çok şık olması ve göz alıcı bir tasarım ile sunulması nedeni ile tesettürlü kadınlarında özel davetler için başarılı kombin yapabilmelerine olanak sağlamaktadır. Bu kadar çok farklı tasarımların olması kadınların kendi tarzlarına uygun olanı bulması konusunda da etkili olmaktadır. Mağazalardan tesettür abiye modellerinin bulunabileceği gibi artık internetin yaygın kullanımı sayesinde online olarak alışveriş yapma imkanı da bulunmaktadır. 2017 sezonunda şık ve tarz abiye elbiseler ile merhaba diyen Modaselvim sitesinde de istediğiniz tesettür giyim ürünlerini alabilirsiniz. Avantajlı fiyatların bulunması, kampanyalı satışların olması sayesinde çok beğendiğiniz ürünleri kolayca satın alabilirsiniz. Alışveriş yapmadan önce 2017 tesettür abiye modelleri hakkında bilgili olmanız trend bir stil yapabilmeniz adına faydalı olmaktadır. Özel bir gece için seçeceğiniz abiye elbisenizin içinde çok güzel görünmek için mutlaka en uygun modeli tercih etmelisiniz. 

BELDEN KUŞAKLI ABİYE ELBİSELER 

Yeni sezonun en trend abiye elbiseleri arasında belden kuşaklı modeller yer almaktadır. Tesettürlü bayanların daha zarif görünmesini sağlayan bu tasarım düğünlerde, nişanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Her yaş grubuna uygun olan bu elbiseleri tercih ederken mutlaka şalınızı da uygun renk tonlarında seçmelisiniz. Modaselvim online alışveriş sitesinde de rahatlıkla bu tarz modelleri bulabilir ve güzel bir kombin yapabilirsiniz. Özellikle bel hatlarının ince olması bu tür belden kuşaklı abiye tercihlerinde doğru karar olmaktadır. 

PAYETLİ ABİYE ELBİSELER 

Payetler hem tesettür giyimde hem de normal giyim ürünlerinde rahatlıkla kullanılan detaylardandır. Payet detaylarının kullanıldığı tesettür abiye modelleri 2017 sezonunda da sıklıkla görülmektedir. Gipür detayları, boncuk işlemeleri ile beyaz, pudra renklerden oluşan bir abiye elbiseyi istede düğünde isterseniz de özel davetlerde tercih edebilirsiniz. Uzun topuklu stiletto ve sade renklere hakim olan bir şal ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

KADİFE KUMAŞ ZERAFETİ

 Her bayanın kadife tutkusu mutlaka vardır. Hem estetik görünmesi hem de kolay kullanımı açısından kadife kumaşını artık abiye modellerinde görmek mümkün olmaktadır. Kadife bir tesettür abiye elbise ile gecenin en şık kadını siz olabilirsiniz.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.