sadsad x
asdasd
2017 Sonbahar Tesettür Giyim Modası

2017 Sonbahar Tesettür Giyim Modası

12 Eylül 2017

2017 sonbahar tesettür modasını merak ediyor musunuz? Bu sezon en çok hangi renkler, modeller trend olacak? Birbirinden şık ferace modellerini, yepyeni abiye tasarımlarını sizlerle buluşturuyoruz. Moda dünyasında büyük bir sektör haline gelen tesettür giyim, kaliteli ve zarif modelleriyle bu yılda göz kamaştırmaya hazırlanıyor. 2017 Sonbahar tesettür sezonuna dair aradığınız her şeyi ayağınıza kadar getiriyoruz. 

2017 Sonbahar modası yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Yeni sezon tunikler, kap modelleri ve daha pek çok yeni parçadan oluşan koleksiyonlar sizlerle buluşmaya hazır. Yaz sezonunun oldukça hareketli geçmesinden sonra sonbahar modası da aynı hızla devam ediyor. Bilindiği gibi sonbaharda kıyafetlerimizde kullanılan renkler genelde koyu tonlardan tercih ediliyor.. Ancak bu sene kıyafetlerde ne kadar koyu renkler kullanılırsa kullanılsın, şal ve eşarpların canlı renkleri o koyuluğu bastıracak gibi duruyor. Sonbahar modasında her zaman hakimiyetini açık ara ilan eden koyu renkler olsa bile, kullanışlı tasarımların da ön plana çıktığı bu sezon, bordo, pudra, toprak renklerinde biz burdayız dercesine şık giyinmeyi seven hanımlara göz kırptığını söyleyebiliriz. Bu yıl tasarımcıların daha baskın renklerin hakim olduğu koleksiyonlar hazırladığı hususunda da size şimdiden ufak tüyolar versek  hata etmiş olmayız.

Feminen Kombin Modelleri

Şıklık bir bütün müdür yoksa parça parça mıdır? sorusuna yanıt olarak tabi ki şıklığın tam bir bütünlük içinde olması gerektiği şeklinde yanıt verebiliriz. Giydiğiniz parçaların herbirinin evet ayrı ayrı bir dili olsa da, asıl büyük anlamı uyumla yan yana getirildiklerinde kazandıklarını sakın unutmayın. Bunun için parçalarınızda renk seçimlerinize çok dikkat etmelisiniz. Kombinlerinizi tamamlarken atkı, şallar, mantolar ve pardesüler bu şıklığınızı tamamlayacak başlıca unsurlardır. Feminen ruhu yansıtan, birbirinden farklı tasarımlardan oluşan koleksiyonlar sayesinde kombinlerinizde özgürlüğü ve şıklığı bir arada yakalayabileceksiniz.

Kombinlerde tercih edilen ve hanımların günlük yaşamlarında asla vazgeçemedikleri parçalardan olan tunikler, abartsız şıklığın anahtarı olmaya devam ediyor. Hatta 2017 sezonun da çizgili modellerin favori olacağını şimdiden rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu yıl dolaplarınızda başrol oynamaya aday kendiliğinden kolyeli tunik modellerden kemerli modellere kadar çeşit çeşit tunikler moda severlerin ve şık giyinmeyi seven hanımlarımızın karşısına çıkmaya hazır. Renk konusunda da tunikler her zamanki gibi yine rengarenk. Bu yıl koyu kahve, mercan, mint, fuşya, mürdüm renklerini tunik modellerinde sıklıkla görmeye hazır olun.

2017 Tesettür Abiye Modelleri

Her yıl abiye modelleri rahat kullanımlarıyla dikkat çekiyor. 2017 tesettür giyim sezonuna hızlı ve etkili giriş yapan abiye modellerinde kadife kumaşların hakimliği söz konusu. Pırıltılar, payetler ve simli kumaşlı abiye modelleri de bu sezon tabiki unutulmadı. Özellikle abiye modellerinin etek kısımlarında pırıltıları ve simleri bu yıl çok fazla göreceğiz. Düğünlerde, özel davetler de tercih edilen abiyeler, bu yıl birbirinden şık birçok seçenekle baş döndürmeye hazırlanıyor.

Daha henüz yeni adım attığımız hazan mevsiminin bu ilk günlerinde 2017 Sonbahar tesettür giyim modası da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Sezon tam açılmadan sizlere ufak tüyolar vermeye devam edeceğiz. Şıklığınızdan ödün vermek istemiyorsanız bizi takip edin. 2017 Sonbahar sezonunun en trend modellerini incelemek için haydi sitemizde. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.