sadsad x
asdasd
2018 Sonbahar-Kış Tesettür Giyim Trendleri Nelerdir?

2018 Sonbahar-Kış Tesettür Giyim Trendleri Nelerdir?

19 Ekim 2017

Havaların soğumasıyla artık sonbahar sezonu da açıldı. Sonbahar sezonunun açılmasıyla da yeni sezon tesettür elbise modelleri de belli oldu. Bu yıl sonbahar şıklığı denildiği zaman akla ilk olarak hangi parça geliyor? Bu sezonun vazgeçilmez parçalarının kombini nasıl olmalı? Eğer hazırsanız sezonun en iyi, trend parçalarını sizlerle tanıştırıyoruz.

Bu Sezonun Gizli Şıklığı: Desenler

Sonbahar-Kış sezonu açıldı artık. Yeni tesettür elbise modelleri de belli oldu. Peki sizce bu sezonun göz alıcı elbise modelleri nelerdir? Bu elbise modellerinde en çok kullanılacak olan ayrıntılar nelerdir? 2018 Sonbahar-Kış tesettür giyim modellerini gözden geçirin, yeni sezonda kendinize özel tarzınızı oluşturun…

Her sene olduğu gibi bu sene de tesettür giyim dünyasında geçmişe dönüş yaşanıyor. Tesettür giyimde geçmişin sıcaklığını modern elbise tasarımların üstünde görmeye hazır mısınız? Geçmişin en çok kullanılan desenler bu sene de kap, kaban, elbise modellerinde kullanılıyor. En çok rağbet edilen desen ise süet üstüne işlenmiş, flora baskı, kürk detaylı baskılar olduğunu söyleyebiliriz.

2018 Tesettür Hırka

Sonbahar mevsimi gelince hanımların büyük kurtarıcı parçası olan hırka, tesettür giyiminde gözdesidir. Renk ve model çeşitliliği bakımından çeşitliliği her geçen gün artıyor. Süet, pelüş, örgü hırka modelleri bu sene oldukça revaçta olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu yıl örgü hırkalarda daha çok salaş ve gevşek örgüler ön planda. Bide hırka modellerini kombinlemek de oldukça kolay ve pratik. İster etek ister pantolon üzerine giyerek rahat ve şık kombinler oluşturabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.