sadsad x
asdasd
2017 Sonbahar-Kış Sezonunda Öne Çıkan Tesettür Elbise Modelleri

2017 Sonbahar-Kış Sezonunda Öne Çıkan Tesettür Elbise Modelleri

19 Eylül 2017

2017 Sonbahar-Kış sezonu koleksiyonları sade şıklığı arayanların yanı sıra kıyafetlerinde minimal çizgileri sevenler için hazırlanmış adeta.. Soft renkler ile toprak renklerini bu sezon kap modellerinden pardesü modellerine kadar daha bir çok parçada sıklıkla göreceğiz. Oldukça özenerek hazırlanmış 2017 Tesettür Sonbahar-Kış koleksiyonunun birbirinden şık modellerini sizler için belirledik.

Son yıllarda oldukça başarılı tasarımlarla moda dünyasında önemli bir yer edinen tesettür giyim, hanımların gözdesi haline geldi. Tesettür giyim modasında kullanılan parçalarının sadece kapalı bayanların ilgisini çektiğini sakın düşünmeyin. Son zamanlarda açık bayanlar da tesettür giyimin bazı modellerini oldukça beğeniyorlar. Bu modeller arasında kap ve ferace modellerini ilk sıraya koyabiliriz. Tesettür giyim için hazırladıkları tasarımlarıyla adeta sokakları defile podyumuna çeviren modacılar, 2017 Tesettür Sonbahar-Kış tesettür koleksiyonunda da bunu yapmayı başardılar.

Renk konusunda da oldukça uyumlu olan tesettür giyim, hem tek tek parçalarla hem de özel olarak hazırlanmış kombinleriyle oldukça başarılı. Biz hanımlar kolaylığı ve pratikliği çok seviyoruz. Özellikle de bunu seçtiğimiz kıyafetlerde de görmek istiyoruz. ModaSelvim olarak hazırladığımız 2017 tesettür kombin modellerini incelemenizi sizlere kesinlikle tavsiye ederiz. 2017 tesettür kombin modelleri için buraya tıklayınız. Hafta içerisinde belli günlerde gelen indirim fırsatını kaçırmamak için bizi takip etmeyi sakın unutmayın.

2017 Tesettür Kap-Ferace Modelleri

Sonbahar mevsiminde havalar sıcakken bir anda soğuyabiliyor. Böyle durumlarda elimizde veya çantamızda illaki kalın bir hırka taşıyoruz. Ancak son yıllarda tesettür giyimde hanımların en sevdiği model olan kap, hırka giymekten hoşlanmayanlar için harika bir alternatif oluyor. Renk konusunda da hiç sıkıntı çekmeden, istediğiniz renkleri kolayca bulabiliyorsunuz. Boy konusunda ne çok uzun ne de çok kısa oluşlarıyla kap modelleri düz taban botlarınızla dahi giyebileceğiniz ideal bir seçenek olarak karşınızda duruyor.

Ferace modellerinin bu sene adeta tesettür elbise görünümünde olduğunu söylemeliyiz. Taşlı, işlemeli, dantel detayları bu sene oldukça fazla göreceğiz.  Bebe yaka, beli kemerli ferace modelimizi günlük olarak tercih edebileceğiniz gibi ofis şıklığınızda da kullanabilirsiniz. Düz kesimlerden asimetrik kesimlere kadar her modeli rahatlıkla bulabileceğiniz online alışveriş siteniz ModaSelvim, gardırobunda ki eksikleri tamamlamak ve şıklığına şıklık katmak isteyen bayanlarımızı bekliyor. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.