sadsad x
asdasd
2017 Sezonun Özel Davetlerine Göz Alıcı Tesettür Abiye Parçaları

2017 Sezonun Özel Davetlerine Göz Alıcı Tesettür Abiye Parçaları

22 Eylül 2017

Özel davet ve gecelerimizde seçtiğimiz abiye modelleri, o gecenin yıldızı olmamızdaki en büyük yardımcımız. Bazen düz bazen abartılı modellerde seçtiğimiz tesettür abiyeler ile şıklık yarışında hep önde olmak istiyoruz. Ancak davetli olduğumuz geceler için bazen istediğimiz modeli de bulamayabiliyoruz. Yada tercihlerimizin tam olarak içimize sinmediği zamanlarda olmuyor değil. İşte bu seçimlerinizi yaparken azda olsa yükünüzü hafifletmek adına sizin için seçtiğimiz düz, şifon veya abartılı abiye modellerimizi gelin hep birlikte inceleyelim.

Tesettür abiye modasında son dönemlerde o kadar çok yol alındı ki artık günümüzde abiye modelleri arasından seçim yapmak eskiye nazaran çok daha kolay. Geçmişte hanımlar ne giyeceğine karar vermek için uzun uzun düşünür, dergileri didik didik inceler içinden çıkamadığı durumlarda da tercihlerini terzilerinin seçimlerine bırakırdı. Hatta bazen bir arkadaşının ya da gittiklerin bir yerde gördükleri elbise modelini kopya edip farklı kumaş, kesim ile terziye diktirilirdi. Tabi o dönemlerde tek problem model seçimi de değildi. Model kadar önemli olan kumaş seçimi sorunumuz da vardı. Kumaşçıya gidilip, model gösterilir gidip gitmeyeceği sorulurdu. Üstüne bütün kumaşlar açılır acaba bu olur mu? Yok hayır diğerine bakalım? sorularıyla bazen tam gün kumaş seçimi için uğraşılırdı. Bu kadar ayrıntı ve sorun artık hazır giyimin ve moda kültürümüzün de gelişmesiyle bir hayli azaldı. Artık hazır giyim mağazalarında stilistlerin bizler için hazırladığı ve içimize sinen birbirinden farklı yüzlerce çeşit modeli rahatlıkla bulabiliyoruz. Bunun yanında gelişen teknoloji ve internet dünyası ile aradığımız modellere mağazalar dışında online satış siteleri üzerinden de ulaşabiliyoruz. Günümüzde tesettür abiye elbiseleri konusunda alternatifimizin çok arttığını ve bizleri şıklık yarışında bir adım öne taşıyacak, giydiğimizde kendimizi mutlu hissettirecek elbise modellerine ulaşmanın çok daha kolay olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.  

2017 Tesettür Abiye Modelleri

Yaz kış demeden artık her sezon düğün yapılabiliyor. Düğün sezonları kapanmadığı için tesettür abiye modellerine her geçen gün yeni modeller eklenmeye devam ediyor. Pudra pembesi, mürdüm, siyah hanımların tesettür abiye modellerinde vazgeçilmez renkleri. Özellikle bu sene mürdüm rengi çok fazla tercih edildiğini belirtmemiz gerekiyor.

Şifon, varak işlemeli, dantel detaylı ve diğer birçok tesettür abiye hanımların sevdiği modeller arasında yerini aldı. Bazı abiyelerde ise tüm bu detaylar tek elbise de toplandı. Tek tesettür abiye elbisesinde toplanan Dantel Detaylı Şifon Abiye bu sezon favoriler arasında. Renk çeşitliği bakımında 5 farklı rengi var. Mürdüm, Haki, Lacivert, gül kurusu ve tabi abiyelerin vazgeçilmez rengi siyah. Dantel Detaylı Şifon Abiye satın almak ve ürünü yakından incelemek için tıklayınız. Fiyat konusunda hanımlarımıza ModaSelvim olarak çok cömert davranıyoruz. Çünkü bizim için önemli olan hanımlarımızın kendi iyi ve mutlu hissetmesidir.

Kadifenin şık duruşunu bilmeyen yoktur. Kadife hanımlarımızı her zaman asil zarif duruşu ile cezb etmiştir. Tasarımcıların her sezon kullandığı parçalar arasında yer alan Kadife, son yılların yükselen trendleri arasında yerini aldı. Yumuşak dokusu, feminen görüntüsüyle kadife, bu sezon tesettür abiye modelleriyle göz dolduruyor. Tesettür abiye de kadife, kış sezonunun soğuk gecelerinde naif bir görünüm yakalayabileceksiniz. Tesettür abiye de kadife modellerini incelemek için tıklayınız.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.