sadsad x
asdasd
2017 Pileli Elbise Modelleri Moda Selvim’de!

2017 Pileli Elbise Modelleri Moda Selvim’de!

20 Temmuz 2017

2017 yaz sezonunun rengarenk ifil ifil tesettür elbise modelleri karşımızda. Yılların eskitemediği, yıllar geçtikçe farklı tasarımlar ile karşımıza çıkan tesettür elbise modelleri bu yıl oldukça kararlı tasarımlar ile geliyor.

Yaz aylarının yıldızı olan elbise modelleri, şık ve zarif görünümleri ile gündüzden geceye kolayca geçiş yapmanıza yardımcı oluyor. Bazen romantik, bazen sportif görünüm kazandıran elbise modelleri bu yıl hanımları şık göstermekte oldukça kararlı. Sezonun en çok sevilen renkleri olan mint, mürdüm, bordo ve diğer renk seçenekleri ile sıcak günleri enerjik geçirin.

Sade Elbiseler İle Enerjinizi Yüksek Tutun

Kavurucu sıcakları en serin şekilde geçirmeniz için Moda Selvim, en zarif tesettür elbise modellerini sizler için seçti. Pileli, nakışlı ve şifon etek görünüme sahip tesettür elbise ile kendinize yepyeni bir görünüm kazandırın. Özel gecelerinizde ve davetleriniz de bile rahatlıkla tercih edebileceğiniz pileli elbise modeli şıklığınıza şıklık katmak adına oldukça iyi bir alternatif.

2017 yaz sezonunda tesettürlü hanımlarımızın dolaplarına işlemeli, dantelli, desenli ve daha bir çok elbise modeli yavaş yavaş girmeye başladı. Şıklık için iyi bir seçenek olduğunu düşünen hanımlarımız için tasarımcılar tarafından tasarlanan bol kesim ve uçuş uçuş elbiseler yeni bir soluk getiriyor.

Fularlı Pileli Elbise Modeli

Renkleriyle adeta yazın enerjinizi içinizde hissediyorsunuz. Cool duruşu ile kendinizi iyi hissedeceğiniz elbise modeli ile tesettür moda dünyasının en çok sevilen parçası haline geliyor. Altına giyeceğiniz bir babet ile spor bir görünüm yakalarken, topuklu ayakkabı seçimiyle iş dünyasında zarifliğinize şıklık katıyor.

En şık tesettür elbise modellerini bir tık ile ayağınıza getiren Moda Selvim, 2017 yaz sezonunda seveceğiniz parçaları sizler için seçti. İster özel gününüz olsun, ister günlük hayatta kullanacağınız tesettür elbiseniz, tüm model çeşitlerini rahatlıkla satın alabilirsiniz.    

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.