sadsad x
asdasd
2017 Önü Düğmeli Elbise Modelleri

2017 Önü Düğmeli Elbise Modelleri

22 Ağustos 2017

Elbise, hanımların en sevdiği giyim parçası olarak kendi makamını koruyor. Moda Selvim’de bu yaz ön plana çıkan ve kendi modasını koruyan önden düğmeli elbise modelleri seviliyor. Renk ve kumaş farkları ile tarz farkını da oluşturan bu modeller klasik giyimin de yapı taşı.

Kot olsun, krep kumaş olsun farklı konseptlerde örnekleri mevcut. Önden düğmeli klasik tarzı ile hanımların mizacına hitap ediyor.  Hanım hanımcık duran bu modeller. Tarz olarak kibarlığı ve geleneksel duruşu seven bayanların gözdesi. 

Önden Düğmeli Elbiselerin Klas Tarzı

90’lı yıllarda önden düğmeli jile ve elbise modelleri çok modaydı. 2017 yılında yine önden düğmeli modellerin revaçta yer bulduğunu görüyoruz. Kot elbise modelleri sportif hanımlara hitap ediyor. Desenli ve düz renk kumaş elbiseler ise daha klasik seven bayanların zevkine yönelik oluyor. Bu yazın en gözde desenlerinden biri de çapa oldu. Çapa desenli önden düğmeli elbise en moda modellerden biri olarak vitrinlerde yer alıyor. Genç hanımların rahat ve ferah yapısını sevdiği bu elbiseler günlük kullanım için ideal bir şıklık vaat ediyor. Spor görünümün yanı sıra fark yaratmaktan hoşlanan hanımların tarzına da hitap eden bu model pek sevildi. Elbiseler hanımlar için kolay kullanımlığı ile ilgi çeken parçalar. Tek parça olmaları ve kolay kombin yapılabilmeleri onları farklı kılıyor. Özellikle önden düğmeli modeller çok ilgi görüyor. 

Desen Ayrıntısı İle Güzelleşen Elbiseler

Kot modeller üzerinde nakış detayların gösterişli etkisi dikkat çekici. Önden düğmeli kot elbise ve ferace modellerinde son günlerin trend görseli nakış desenler olarak ön plana çıkıyor. Kol ve omuz kısmında yer alan nakış desenler ile kendini şıklığın parçası ilan eden birçok elbise, ferace ve jile var. Dijital baskı desenler de yine son zamanın trendleri arasında yer alıyor. Önden düğmeli dökümlü elbise modellerinde nakış şıklığı kendini ifşa ediyor. Çekici desenler modeller üzerinde raks ederek kendini ön plana çıkarıyor. Tesettür elbise giyimini seven hanımlara bolce çeşitlilik oluşturuyor.

Kolları nakışlı düğmeli kot elbise modelini incelemek için tıklayınız

Online alışveriş adreslerinden biri olan Moda Selvim birbirinden güzel giyim parçalarını siz müşterilerine takdim ediyor. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.