sadsad x
asdasd
2017 Kot Yelek Modelleri İle Stil Sahibi Olunuz

2017 Kot Yelek Modelleri İle Stil Sahibi Olunuz

19 Temmuz 2017

Uzun kot yelek modelleri, yeni sezonun en sevilen parçası oldu. Muhafazakar bayanların yeni trendi haline gelen kot yelek modelleriyle şık ve spor bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Dantelli, düze kesim, kısa veya uzun kot yelek modelleri ile şıklığınıza şıklık katın. Şık model ve çeşitleri ile enerjinizi yüksek tutan renk sklasına sahip kot yelek modelleri, bu yılı oldukça iddialı. 2017 sezonunun kot yelek modellerinin sade ve modern çizgilerler buluşmasıyla, rahat kombinler oluşturabilirsiniz.

Kullanım bakımından çok rahat olan kot yelek modellerini, hafta sonları ne kadar rahat kullanabileceğiniz gibi hafta içleri işe giderken de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Diz altı veya diz üstü kot yelek modellerini mutlaka kombinlerinize dahil etmeyin unutmayın.

Dış Giyiminizde Kot Yeleklerle Özen Gösterin

Kot yelek modelleri her bayanın en büyük kurtarıcısı oluyor. Ve kesinlikle her bayanın dolabında kesinlikle bulunması gerekiyor. Güne uygun olarak rahatlıkla tercih edebileceğiniz kot yelek modelleri ile yeri geldiği zaman hafta sonu şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Diz altı kot yelek modellerinin altına isterseniz dar paça pantolon veya ifil ifil esen bol paça pantolon modelleriyle kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Büyük beden ölçülerine sahip hanımlarımızın da rahatlıkla tercih edebileceği kot yelek modelleri içine tunik modellerinden herhangi birini giyebilirsiniz.

Önden düğmeli, lazer kesim, dantelli kot yelek modelleri  bu yılın en çok tercih edilenler arasında. Tesettür giyim sektörünün vazgeçilmezi olan kot yelek modelleri sayesinde hanımlarımız artık daha da şık görünecekler.

Tesettür moda dünyasının öncüsü Moda Selvim, en şık modellerini bir tıkla ayağınıza kadar getirelim. Uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile hemen satın alın.

 

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.