sadsad x
asdasd
2017 Günlük Tesettür Kombinleri Nasıl Olmalı?

2017 Günlük Tesettür Kombinleri Nasıl Olmalı?

19 Haziran 2017

Yazın gelmesiyle tesettür giyinen bayanların şıklığından ödün vermeden rahatlıkla kullanabilecekleri kombin önerileri hazırladık. Renk seçeneği olarak genelde yazın açık renkler tercih edilse de tesettürlü bayanlar için özel olarak dikilen rahat, terletmeyen kumaşlar sayesinde artık koyu renklerde tercihler arasında yer almaya başladı. Modaselvim olarak günlük tesettür için en güzel yaz kombilerini sizler için hazırladık.

Modaselvim günlük tesettür elbise kombini

https://www.modaselvim.com/seyyar-kemerli-dantel-detay-elbise-kprs81193-zumrut

2017 yeni sezon ürünü olan zümrüt renkli elbise modeli sırttan fermurarlı olup günlük kullanım için gayet uygundur. Örme kumaştan imal edilmiş olup astarsızdır. Seyyar kemerli dantel detay ile günlük tesettür elbise modelinde bulunan kemeri arzuya göre çıkarabilirsiniz. Terletmeyen kumaş özelliğine sahip olan elbise modelini tesettürlü bayanlar yazın rahatlıkla kullanabilirler.

Modaselvim günlük tesettür pantalon, tunik kombini

Modaselvim.com olarak tesettürlü bayanların kolaylıkla kombin oluşturmalarına yardım etmek için buradayız. Özellikle tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği günlük tesettür giyimi için de uygun olan pantolon, tunik kombini sizler için seçtik. Özellikle yazın bile koyu renkten vazgeçemeyen bayanların en çok tercih edeceği kombin diyebiliriz.

https://www.modaselvim.com/azra-laser-kesim-4lu-kombin-kprs9080-bordo

Tunik mira kumaştan üretilmiş olup, yazın rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tunik altına giyilen pantolon poliviskon kumaştan imal edilmiştir. Şık giyinmeyi seven tesettürlü bayanların bordo renk kombinleri bu yazın vazgeçilmezleri arasına girecek gibi duruyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.