sadsad x
asdasd
2017 Ferace Modelleri ile Şıklığınızı Elden Bırakmayın

2017 Ferace Modelleri ile Şıklığınızı Elden Bırakmayın

08 Ağustos 2017

2017 ferace modelleri ile yazın sıcak günlerinde hanımların elbise olarak kullanabileceği modeller ile geliyor. Ferace şıklığında son moda modeller Moda Selvim’de…

Renk ve model çeşitliliği bakımdan her geçen gün kendini yenilemeye devam eden ferace, şıklık ve zarafetteki en doğru tercihiniz. Dış giyimde hanımların sıkılıkla tercih ettiği ferace, son yıllarda dış giyim dışında elbise modellerine de andırıyor. Vücut hatlarını belli etmek istemeyen hanımların en çok tercih ettiği model olan kendinden fularlı ferace yer alıyor.

Modern havasıyla, kendinden fuları oluşu ve aksesuarları ile bayramda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Geniş renk skalasına sahip ferace modeli, tüm bayanlarımıza farklı bir siluet oluşturmalarına yardımcı oluyor. Prada kumaştan üretilen kendinden fularlı ferace,  zarif duruşuyla dolabınızda ki yerini almaya hazır.

Kendinden Fularlı Pardesü Ferace satın almak için tıklayınız.

Kendinden Aksesuarlı Ferace Çeşitleri

Son yıllarda modacıların ferace modellerinde ürün yelpazesini oldukça geniş tutuyor. Hanımlar tarafından dört mevsim tercih edilen mürdüm renginden indigo rengine kadar iddialı renk çeşitleri yer alıyor.

Farklı bir kesime sahip, hanımların vazgeçilmezi ferace, tasarımlarına kattıkları özel ayrıntılarla cazibe kazandırıyor. Her yaştaki bayanın kullanabileceği ferace, özel günlerinizde ve davetlerinize uyum sağlayacaktır. Klasik-spor kesimi bir arada sevenlerin ve bu görüntüden hoşlanan bayanlara adeta göz kırpıyor.

Seçtiğiniz eşarp veya şal ile o güne özel kendinize çok farklı bir hava katabilirsiniz. Diğer aksesuar seçimlerinde de uyumu yakalandığınız an, girdiğiniz her ortamda göze çarpan ilk bayan siz olabilirsiniz.  

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.