sadsad x
asdasd
2017 En Yeni Tesettür Mayo Dünyası

2017 En Yeni Tesettür Mayo Dünyası

21 Haziran 2017

Kış mevsiminde sanırım en çok düşündüğümüz yazın sıcak günleridir. Deniz, kum, güneş yani kısacası tatil. Peki, biz kapalı bayanların bu tatil planları nasıl olmalıdır? Muhafazakâr otellerin de çoğalmasıyla tesettürlü kadınların alternatifleri de her geçen gün çoğalıyor. Tesettürlü bayanların artık kendilerinde özel plaj ve havuzları olmasıyla beraber ne giyeceği de artık ayrı bir önem taşımaya başladı. Plajda giymeği tercih ettiği tam kapalı tesettür yada yarım kapalı tesettür mayo ile birlikte üzerine kolaylıkla kombinleyebileceği plaj elbiseleri de tesettürlü bayanların şıklığını burada da sürdürmesine yardımcı oluyor.

Tesettür mayo alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Tesettürlü bayanlar için özel olarak üretilen tesettür mayolarda dikkat edilmesi gereken en önemli konu mayo kumaşıdır.  Hem su itici özelliği olması lazım hemde çabuk kuruyanlardan olmalıdır. Polyester olan kumaşlardan kaçınınız. Tesettür mayo kumaş tercihini kol ve bacak kısmında jarse kullanılmış modelleri seçininiz. Ve tesettürlü bayanlar unutmayın ki, sudan çıktıktan sonra hiç beklemeden mayonuzu temiz su ile yıkayınız. 

Bu yılın tam kapalı tesettür mayolar renk, modeller ve tasarımlarıyla 2017 yılına damgasını vuruyor. Tam kapalı tesettür mayo tercihi yapmak isteyen bayanlar için modaselvim.com olarak en çok satılan modeli sizler için seçtik. Düz renkli fazla deseni olmayan tesettür mayo sevenler için bu tesettür mayo tam size göre.

Bu yılın en çok satılan rengi olan mürdüm rengi tesettür mayo modelinde de bulabilirsiniz. Mürdüm rengi tesettür mayo için tıklayınız…

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.