sadsad x
asdasd
2017 En Şık Bayram Elbise Modelleri

2017 En Şık Bayram Elbise Modelleri

17 Ağustos 2017

Sıcacık yaz akşamlarının sevilen modelleri arasında kendine yer bulan tesettür elbise, bayram şıklığınız da yanınızda. İşte bayrama damgasını vuracak tesettür elbise modelleri…

Tesettür giyimde, yükselen parçalar arasında yer alan kemerli elbiseler, etek kısmında bulunan lazer kesim detayı ile göz dolduruyor. Elbise koleksiyon parçaları arasında favori olarak gösterilen kemerli elbise modeli bayram kıyafetleri arasında yerini almaya hazır.

Kemerle Buluşan Zarif Elbise Modeli

Yaz günlerinde elbise giymeyi seven hanımlarımız, bu bayram içinde kesinlikle elbise modellerine bakmalısınız. Hafif tasarımlı elbise ile ferah bir görünüm yakalayın. Kol ve etek detayında bulunan lazer kesimlerle bambaşka bir hava bürünebilirsiniz. Küçük detaylarla şık görünmenize yardımcı oluyor.

Yaz ruhunu yansıtan renk skalasına sahip tesettür elbise, bebe mavisinden bu yılın en çok tercih edilen rengi mürdüm rengine kadar istediğiniz çeşitleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Özel günlerinizle beraber günlük tesettür elbise modeli olarak da tercih edebilirsiniz. Şal ve eşarp tercihlerinizde size en yakışan modelden yana kullanabilirsiniz. Özellikle bu yılın en çok tercih edilen simli şal modeli ile modern bir hava yakalayabilirsiniz.

Lazer Kesim Kemerli Elbise satın almak için tıklayınız.

Lazer kesim elbise modeli ne kadar klasik gibi dursa aslında spor bir modele rahatlıkla çevirebilirsiniz. Dantelli, işlemeli sneaker modelleri ile bunu kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Genç kızların son yıllarda en çok sevdikleri tarz olan spor-klasik karışımını bu modern elbiseyle kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Moda Selvim, şık elbise modelleri ile bu bayramda da sizlerle birlikte olmaya devam ediyor.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.