sadsad x
asdasd
2017 Dantelli Tunik Kombin Modelleri

2017 Dantelli Tunik Kombin Modelleri

19 Temmuz 2017

Modern bayanlar için özel seçenekler ve özel kombinler sunan tesettür giyim, tarzlarıyla şık ve zarif olmak isteyen bayanlarımıza çeşitli seçenekler sunuyor. Tesettür giyim ve kombin seçeneklerine baktığımız zaman, hanımlarımız için öne çıkan kombinlerin detaylarını yazımızdan okuyabilirsiniz.

Yazın sıcak günlerinde tesettürlü hanımlarımız, kıyafetlerini seçerken renk ve kumaş seçimine oldukça fazla önem veriyor. Hanımlarımız, terletmeyen kumaş seçimlerinden, bol kesim elbise modellerine kadar hepsine dikkatli ve özenli seçimler yaparak satın alıyorlar. Tunik, tesettür elbise, etek ve diğer tüm giyim ürünleri bayanlara şık ve zarif seçenekler sunuyor. Üreticiler de bu konuda hanımlarımıza kolaylıklar sunarak kombin önerileri ile bir çok modeli satışa sunuyor.

Tunik Kombin Önerileri

Son yıllarda açık yada kapalı hanımlarımızın rahatlıkla tercih ettiği modellerin başında tunik geldiğini söyleyebiliriz. Tunik, çok rahat bir model olduğu gibi kullanımı da bir o kadar rahattır. İster tayt üstüne isterseniz dar paça veya bol paça pantolon üzerine kolaylıkla giyip çıkabilirsiniz.

Tasarımcıların özel renk ve giyim seçenekleri ile bayanlarımızı şık seçenekler sunuyor.  Dantelli, gipürlü, lazer ve daha bir çok tunik modelini artık rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Seçtiğimiz kombin ile bazen ferah bir görünüm sunarken bazen de romantik görünümle tarzınızı kolaylıkla yansıtabileceksiniz.

2017 Yılının En Çok Tercih Edilen Kombin Modelleri 

Bu yılın en çok tercih edilen rengi kuşkusuz mürdüm rengi olduğunu söyleyebiliriz. Tesettür abiyeden tutun günlük elbise modellerinde bile mürdüm rengini görüyoruz. Yaza ilham veren mürdüm rengi ve tonları, tunik kombinlerinde de hanımlarımızın bir numaralı tercihi.

Büyük beden hanımlarımızın da rahatlıkla tercih edebileceği eteği dantelli 3’lü tunik kombin modeli saks mavisi, zümrüt renklerine sahip, enerjik kombinlere kesinlikle göz atlamalısınız.  Satın almak için tıklayınız.

Güpür detaylı 4’lü kombin modeli ile yaz coşkusuna ayak uyduran detaylar ile yazın büyüsüne ayak uydurun. Satın almak için tıklayınız.

Tüm bu kombin öneriler dışında daha fazla kombin seçeneği için, tesettür giyimin kalbi Moda Selvim online satış sitesinden inceleyebilirsiniz. 

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.