sadsad x
asdasd
2017 Abiye Şıklığın da Tül Modası

2017 Abiye Şıklığın da Tül Modası

02 Ağustos 2017

Düğünlerin, özel günlerin aranan modelleri arasında olan abiyeler, bu yıl sim ve tül detayı ile hanımlarımızı karşılıyor. Abiye modellerinde bu yıl hem abartılı hem de oldukça zarif modelleri görüyoruz. Moda tasarımcıları tesettür abiye modellerin de her yıl modellerine yenilikler getirmeye devam ediyor.

En özel davetleriniz de size eşlik edecek abiye modelini kesinlikle iyi seçmelisiniz. Abiye satın alırken ne kadar şık olursa olsun rahatlığına da dikkat etmelisiniz. Sonuç olarak tüm bir gün sizinle beraber olacak. Sizde seçimlerinizi iyi yaparak bu sıkıntıya girmemiş olursunuz.

Abiyede Sim ve Tül Işıltısı

Şık ama bir o kadar da yenilikçi abiye modelleri, hanımlarımızın iddialı görünmelerine yardım etmeye hazır. Özel davet ve günlerinizde iddialı bir tavır mı oluşturmak istiyorsunuz? Şık ve zarif görünmekten yanaysa istediğiniz bu abiye modeli tam size göre. Sim ve tül kumaştan üretilmiş bu abiye modeliyle uyumu kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Sim ve Tül Detay Abiye satın almak için tıklayınız

Tül abiye modelinde mor, siyah, lacivert dışında tüm renkleri kolayca bulabilirsiniz. Büyük beden giyen hanımlarımız bu modeli kesinlikle tercih edebilirler. Tüm bakışları üstünüzde toplamak istiyorsanız simli abiye modeli tam size göre.Sıcak yaz tasarımcıların ilham kaynağı olurken, simli tüm abiye modeliyle eşsiz bir duruş yakalayınız. Şık bir eşarp tercih ederek o özel gün için hem stil sahibi olun hem de ışıltılı.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.